Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada może schemat tegoż? Spalił mi się rezytsor przed trafo (ok. 1W ) i nie bardzo wiem jaki nalezy wsadzić (spaliły się oznaczenia).
Pozdrawiam
Kuba
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Schemat monitora Neptun 156B
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada może schemat tegoż? Spalił mi się rezytsor przed trafo (ok. 1W ) i nie bardzo wiem jaki nalezy wsadzić (spaliły się oznaczenia).
Pozdrawiam
Kuba
http://www.unimor.pigwa.net/viewforum.php?f=8 ;]
Jeszcze lepiej.... :-)
Dzięki, wiedziałem gdzie zapukać.
Kuba
cos sie pan kiero nie podpisal... czlek od niedawna na forum i jak wiekszosc pewnie nie czytal
regulaminu, to i pewnie nie wie czym zawinil...
MM: Nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania, co nabroił - dostał wiadomość. A Ty nie pisz gdzie nie trzeba bo dołączysz :)
oddam Neptuna w dobre ręce. Jeśli ktoś chce - to mam zjebanego do podziału na narządy. Był sprawny - lecz poleżał lat kilka w opakowaniu (worek na śmieci) - po odpaleniu wydał z siebie przeraźliwy pisk, a screeny wyglądały dziwnie - tak jak by co drugą linie przesunąć w bok o pół pixla. Rulez na maxa. Cena - stawiam browar za odbiór osobisty :)
KubaR - może chcesz ustrojstwo na części ??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Schemat monitora Neptun 156B
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 15 zapytań