Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam to ogłoszenie, jeżeli nie to przepraszam.
W ostatnim czasie znalazłem na strychu Atari 65Xe. Nie znam się za bardzo na tym sprzęcie, wiec opisze pobieżnie co znalazłem, wybaczcie jeżeli nie będę używać fachowego słownictwa.
1.Monitor - nie wiem ile to cali ale nie za duzo, napisałbym, że czarno-biały ale kolory na nim wyświetlane nijak się mają do koloru czarnego i białego, bardziej w odcienie zielonego wpadają.
2.Stacja dyskietek (dysków) i same dyskietki - sprawna, działa wporządku, podobnoż 'kiedyś była dobra', do niej posiadam również z około 30 tych wielkich dyskietek z grami głównie, spis gier jakby ktoś chciał moge udostępnić później (troszke spisywania będzie).
3.Oczywiście samo atari 65XE, oraz jeden 'kardridż' do niego z grą bodajrze 'Lode Runner' (mogłem literówki zrobić)
Poza tym - jakieś kabelki z zasilaczami chyba (nie wiem czy to zasilacze ale ciezkie jak cholera), dwa 'dżojstiki', instrukcje do Atari 65Xe i jakies stare czasopisma o ATARI.
Czy byłby może ktoś zainteresowany? Będę zaglądać tutaj przynajmniej raz dziennie, jeżeli byli by chetnie to z przyjemnością podam numer gg, lub tel.
Pozdr.