1

Musze sobie ustawić to NeoTracker jako jakieś key-macro, bo już za często to wpisywałem ;)

newermajnd...
do Dely'ego przed chwilą poszło archiwum z Neo v1.1
jaka szkoda, że znowu znalazłem pluskwę dzisiaj nad ranem...
na razie wstrzymajcie się z archiwizacją skonwertowanych modułków z MOD-a jako Neo... są błędy przy konwersji parametru komendy A...
odradzam tesh narazie wykorzystywanie komend +/- w nowo tworzonych modułkach, bo mogą tam być drobne zmiany... no chyba, że chcecie robić ręczne poprawki...

dobra... za tydzień będzie 1.11 z poprawioną obsługą +/- i A...

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

2

Na lastparty bedziesz sie gesto tlumaczyl Epi, nikt tu nie bedzie bruździl protrackerowi. Napuszcze Profiego to zaboczymy co z Ciebie zostanie ;P

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

3

Epi podeslij mi tego neotrackera 1.1 bo Dely teraz pewnie pływa w pieluchach i nie ma czasu na czestą aktualizacje AA ;))

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

Napuszcze Profiego to zaboczymy co z Ciebie zostanie ;P

A co? Z racji wprowadzenia euro kantor mu zamkneli?

5

Oj Vasco nie strasz, bo ci się windows powiesi.

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

he, he, 95-ka sie nie wiesza! zapytaj Bustera!

7

Eh... stary dobry Vasco i jego stare "dobre" windowsy ;)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

8

Eh... stary dobry Vasco i jego stare "dobre" windowsy ;)

A te nowe lepsze ? ;-)

9

nie p*.* - wszystkie sie wieszaja

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

10

aha nie pochwalilem sie - wczoraj zwiesilem slackware 8.1 z jajkiem 2.2.22 :)

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

11

aha nie pochwalilem sie - wczoraj zwiesilem slackware 8.1 z jajkiem 2.2.22 :)

A jak sie zawiesza Slackware ? Bo umiem spanikowac jajko ale zeby tak wszystkie pakiety ? hm ... ;-) A poza tym uzywasz nieaktualnego softu - od przedwczoraj  jest 2.2.23 ;-)

12

no wlasnie nie spanikowal tylko przewstala reagowac klawiatura i nie moglem sie dobic na kompa przez ssh - po mojemu zwis... a wszystko to spowodowane mala komenda startx...
X sa zle.
Console Uber Alles!

13

no wlasnie nie spanikowal tylko przewstala reagowac klawiatura i nie moglem sie dobic na kompa przez ssh - po mojemu zwis... a wszystko to spowodowane mala komenda startx...
X sa zle.
Console Uber Alles!

mikey@matrix:$ which X
/usr/X11R6/bin/X
mikey@matrix:$ which startx
/usr/X11R6/bin/startx
mikey@matrix:$ uname -r
2.2.23-ide2

Ozenilem iksy z konsola ;-) papa

14

i tak wiem, ze walnales tego posta tylko po to, zeby sie pochwalic jajkiem 2.2.23 :)
a pozatym zmienmy temat bo zaraz dely zaczni emarudzic, ze nie ten topic :)

15

E nie znasz sie - chcialem sie pochwalic nowiutkim UltraSparkiem ale nie z tego terminala co trzeba tekst przekleilem.

Dobra - zartowalem. EOT

16

Na lastparty bedziesz sie gesto tlumaczyl Epi, nikt tu nie bedzie bruździl protrackerowi.

po pirsze:
nie bruzdze protrackerowi bo mi sie tak podoba tylko przedstawiam jego rzeczywiste wady, które uprzykrzają mi pracę z nim. dlatego tesh wyszedłem z filozoficznych założeń 0xF-a i napisałem se neo.

Napuszcze Profiego to zaboczymy co z Ciebie zostanie ;P

po drugie:
"młodzi policjanci, młodzi kibice - kretyni kontra kretyni"
profi to pies czy dres?
wobec tego?
ja bym kolegi nie przedstawiał w takim świetle...

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

17

Epi - luzik ... napewno zauwazyles wszystkie emotikony w postach tebe ?
Spokojnie ... wiekszosc z nas naprawde sie cieszy ze mlodziez ;-) robi jeszcze cos na mala atarke. Tebe pewnie tez sie cieszy .... tylko twardziela udaje ;-)
A tak pozatym - na last party nie ma przemocy - jest milosc, pokoj i atari ... wiec sie nie martw - ewentualnie walniesz mustaka dla kurazu i po krzyku ..

18

Widze same luje na forum  :P
Grabshy! Napiszcie z MakMajsterem "Zysk 2"

19

WoooW! Starszy Atarowiec! Na kolana!  8)