Rozwijajac watek z pl.comp.sys.atari zacytuje sam siebie:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Odpowiadajac zbiorczo na Wasze pytania:
* jak wyglada koszulka?
Nasz model, Fox/Taquart prezentuje na stronie www.atari8.prv.pl :) Zastrzegam sobie prawo do pomylki przy druku modela. Model nie wchodzi w sklad zestawy (dekoracja).
* w jakich bedzie kolorach?
beda biale, choc byc moze uda sie zrobic kilka kolorowych (ostatnio byly np. zolte, a i mnie ostala sie jedna... pomaranczowa!!!)
* kto bedzie wysylal?
ja :)
* jakie/gdzie to party?
Opalenica, 27-29 XII 2002, czyli slawetne Last Party! (nie mylic z Last QuaST Party ;)
* jak zdobyc taka koszulke?
a) przyjechac na party - wystawic najlepsze demo/muzyke/grafike itd, a na pewno zalapiesz sie na gratisowa koszulke (co do dalszych miejsc w konkursach nie moge obiecac, bo po prostu nie wiem na ile kasy styknie)
b) przyjechac na party - kupic koszulke za jakies 20 zl - skorzystaj z formularza
c) zamowic wysylkowo
- przelac 25 zl na konto:
PKO BP o/Opalenica
50 1020 4144 3512 4177 2
z dopiskiem np. koszulka XXL :)
a jak tylko otrzymam te koszulki z Hurtu (pozdrawiam!!!), to je Wam przesle. Jako ze jednak musze to zamowic juz na dniach, to prosze koniecznie o przelew W TYM TYGODNIU, bo musza one byc gotowe przed Swietami. Zrobie sobie pewien zapas na spoznialskich, ale jak wykupia na zlocie, to moze nie byc i co wtedy??? Jezeli kase wplacisz pozniej, byc moze otrzymasz te koszulki dopiero po Nowym Roku (lub jezeli bedzie Was 2-3 to odesle Wam pieniazki na konto [minus koszt przelewu 3zl! - Zastrzegam sobie prawo do takiego zwrotu w przypadkach losowych, niemoznosci zrealizowania zamowienia itd!], bo dla tylu osob nie bedzie sensu zawracac nikomu glowy, aby zalatwiac koszulki.
Chce pieniazki otrzymac wczesniej, bo:
- musze za nie z czegos zaplacic
- a jak zamowie, a ktos sie rozmysli?
Koniecznie podajcie ktory rozmiar chcecie (L, XL, XXL) i kolor (ale tego nie obiecuje!)
Oczywiscie jak przelejesz pieniazki, to daj mi o tym znac!!!! (ale nie pisz mi, ze pojutrze przelejesz, oki?)
Uff, formularz zamowienia znajdziecie na www.atari8.prv.pl
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Przypominam o pospiechu! Ja musze zdecydowac sie jakie chce koszulki i ile, trzeba je kupic, wykonac, musza do mnie dotrzec itd!!!
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/