mi chodzilo o opcje c/ ;)
ale nadal twierdze ze nagranie romu i wykozystywanie go z ta proteza jest o wiele bardziej dostepne
niz kmk/jz. o ile sio2ide teoretycznie ktos na zachodzie moze i sobie zmontuje/oprogramuje (jakbynie bylo
to jest cholernie dobrze opisany interface) o tyle w wypadku kmk/jz - ZAPOMNIJ...
ile interface-ow kmk/jz znajduje sie w polsce? ile poza nia?
proteza z poziomu usera znajdujacego sie poza polska scena atari jest, ze to tak ujme - ,,mnie problematyczny''
dely: informacje swoje na temat obslugi protezy za pomoca joysticka kojarze z opisow+filmiku lotharka...
choc moze i jest latwa, no ale mnie osobiscie nasunelo sie to co i Tobie - rotfl.
krap napisał/a:producent zapewnil atarkom latwy
latwy? podmiana romu w/g mnie jest prostsza (choc mniej elegancka) niz tworzenie niemal oddzielnego komputera (vide sio2ide) ktory by sie szeregowo laczyl z atarakiem
krap napisał/a:standardowy sposob podlaczania nowych urzadzen
chyba ze chodzi ci o new_device - ile PROSTYCH (czytaj - latwych do montazu) urzadzan z tego kozysta?
zaznaczam ze kmk/jz nie jest ani prosty, ani tani, ani latwy w montazu, a do tego nawet jak ktos juz ma
ochote wylozyc kase to malutkie pytanko - ile czasu na jego montaz bedzie czekal?
myide pozostaje nadal tylko proteza - ale o ile dostepniejsza niz operacja dajaca o pelna funkcjonalnosc?
btw. krap: zapomniales o ewentualnosci e/ - duza stacja dyskow w postaci blaszaka + sio2pc ;) tylko po co
komu w takim wypadq atrapa na miare myide ;)
btw2.
krap napisał/a:myide i koncepcja sterownika twardego dysku dogrywanego z tasmy wymiata...
gdy mialem male atari musialem kozystac z imitacji stacji dyskow w postaci magnetofonu - wtedy bylo
to podyktowane brakiem dostepnosci srodkow finansowych, teraz w sumie tez, ale wierz mi ze nie tylko...
takie juz bywa zycie - w roznych momentach moze zmuszac nas do nie zabardzo komfortowych rozwiazan.
(stacja dyskow - jakiez to 15 lat temu bylo marzenie, dla wielu - jakze odlegle)
The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep