26

pieprzenie - otworzylem otwieraczem od sikora ju znie jedno i nie 10 piw i nie ma z nim zadnego problemu.
a jaki szpan jest przed kumplami.

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

27

Zgadza się!

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

28

Mój też jak na razie cały!! :D  :D

29

Zgadza się  :D

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

30

Jasna sprawa, oczywiście, że się zgadza!  :D  ;)

31

a co ma sie nie otwie... tfu! zgadzac!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

32

No wlasnie! Sa rula!

33

Sikor! Kiedy będą korkociągi?? Albo lufy do przypalania z logo Atari?

34

chrzanic lufki  ale korkociag do otwierania siwuchy  to by sie zdal... (o czym juz zreszta wspomnialem na East )

35

ja kcem faje z logo atari!!!

moj otwieracz mam od sierpnia, otworzyl kilkadziesiat piw i dziala!

36

Mój też nie jedno piwo otworzyl i sie trzyma...

chcialbym tylko taki z czerwonym logo na szarym tle... zeby bardziej 8-bitowo bylo :)