Co wy na to?? - Trub i Jad zastanawiaja sie nad organizacją.
Miejsce mysle ze fajne :-)
Moze niech oni wiecej napiszą :-)
pozdruffka :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co wy na to?? - Trub i Jad zastanawiaja sie nad organizacją.
Miejsce mysle ze fajne :-)
Moze niech oni wiecej napiszą :-)
pozdruffka :-)
Ja jestem jak najbardziej za, tymbardziej że SV w tym roq nie będzie.
pozdrawiam.
Ja również jestem za. Chociaż chłopaki mówli, że party miałoby być za rok. Czyżby chieli zrobić konkurencje Ejkowi? ;)
a terminaz proponowany?
Ja jestem chętny , w końcu to 80-90 km od Tarnowa
Jestem za, ale w terminie nie kolidującym z QuaST-em - QuaST ma u mnie najwyższy priorytet... wydaje mi się, że termin zimowy byłby w sam raz - np. stary termin Last Party lub coś w tym stylu. Albo rzeczywiście ewentualny początek stycznia.
jaki termin ?
jad wspominał coś o zimie. Jeśli nie ma w tym sezonie SV, to będzie dobry termin.
Ja naprawde bardzo chetnie bym sie wybral w styczniu na taki zlot. Szkoda, ze nie bedzie SV, ale w zwiazku z tym faktem przydaloby sie zorganizowac cos zastepczego.
tu pin
/pin, jad, meśka, dracon__, trub, oraz mietek pasikonik i rycerze dźedaj rozklejający pierogi/ - dojechaliśmy.
Pomysł zorganizowania party w Rzeszowie właśnie został pozytywnie zaopiniowany - po wypowiedzi Greya - prawdopodobny termin taki; jak w przypadku SV. Będzie jeszcze info na ten temat.
PS> jako rycerze dżedaj poszukujący zamku YETI udostępniamy zasoby wypożyczalni mieczy świetlnych. Można kucać do woli.
TO BĘDZIE "DŻEDAJ PARTY" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja bede obowiazkowo!
~mess
Jestem bardzo za! Chętnie pomogę (bo z Rzeszowa :)).
To ja czekam na dokładną date :-) bo musze pare miechow wczescien zarezerwowac se wolne :-)
...yoł rzeszuff and okolyce. prosiłbym o potwierdzenie organizacji w/w imprezy. w razie awarii służę pomocą....
czekam, as always...
vodka rulez.
O, i ten pomysł bardzo mi się podoba, i ten pomysł popieram :-)
P.S. Pozdrowienia dla wszystkich atarowców!
Kolejny tydzien - cos wiadomo? Bo Jad i Trub wywolani do tablicy, ale jakos sami nic o tym nie pisza :)
Jeżeli chodzi o termin, to prosiłbym o styczeń... w grudniu mam zapierdziel w pracy i raczej urlop odpada... styczeń jest luźniejszy... i przypuszczam, że nie tylko ja mam taką sytuację.
z rozmowy z Jad'em: prawdopodobna data to: 16-18 grudzien ale musi jeszcze pogadac z managerem Sali..
Miejsce to Rzeszów Klub Plus
Słynny klub Plus - tam się wszystko zaczęło...
Jeżeli chodzi o termin, to prosiłbym o styczeń
Jaki styczeń? Bez sensu. Grudzień i koniec. A przed świętami - akceptowalnie, po świętach - przed sylwestrem: megaróló.
Mi wszystko jedno z terminem, byle weekend :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 68 zapytań