Pierwsza na świecie ... , przeczytajcie sami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60610691
RYSIEK_M
MM: Poprawilem link i skasowalem posty dotyczace 'nic-tam-nie-ma'
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Multimedialna atarynka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pierwsza na świecie ... , przeczytajcie sami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60610691
RYSIEK_M
MM: Poprawilem link i skasowalem posty dotyczace 'nic-tam-nie-ma'
O magnetovid do Atari :D
magnetowid "for ATARI computer XC A12"
niezly ziomal :]
w aukcji prowadzi nasz "specjalista" od allegro!
no wiesz... za jedno cudo kupi następnych parę atarek i biznes się kręci... :D
złośliwe bestie jesteście! Tyle wam powiem!
zasilacz "power supply" LOL
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, poszedl za 285 zeta. Jakby Wam Pasiu nie zrobil wczesniej, to byscie sie o to zabijali ;p
Zabijali? :O Jeszcze jestem w stanie zrozumiec dla ideii, ale za garść piasku w dodatku wymieszanego z syntetykami? ;)
ale ze "piasek" to chodzi o piaskowy kolor 800tki? :)
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, ... byscie sie o to zabijali ;p
I ile padło trupów, bo nie uważałem? :D
bez stereo i sio2ide => muide
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, poszedl za 285 zeta. Jakby Wam Pasiu nie zrobil wczesniej, to byscie sie o to zabijali ;p
Ja 1 MB i STEREO mam w swojej Atarce od 1996 roku, więc nikogo bym nie zabijał :P Zresztą za SIO2IDE zabijać się ? No za KMK IDE to inna sprawa ;)
bez stereo i sio2ide => muide
Witamy z powrotem!!!
fajny podpis!!
Ja 1 MB i STEREO mam w swojej Atarce od 1996 roku, więc nikogo bym nie zabijał :P
Ja mam twardy dysk w atarynce od 1995 roku - i interfejs jest porządny, a nie jakieś badziewie zaprojektowane byle jak i wymagające przerobienia połowy kompa tudzież spaczowania np. SpartaDOS-u - i też bym się raczej nie zabijał. 1 MB mnie by nie kusiło, bo jak się ma twardy dysk, to jakoś dziwnym trafem aż tak wiele banków pamięci nie jest potrzebne.
draco30: a ja chciałem zrobić na złość Billowi Gatesowi, który rzucił niegdyś hasło, że 640kB powinno wystarczyć każdemu ;) Na samo skopiowanie dyskietki (mam TOMS-a 720) potrzebowałem 720kB :D
No ja właśnie doświadczam, że nie 640k, ale zgoła 256k "ought to be enough". Oczywiście brak rozszerzenia do 320k powoduje, że nie mogę oglądać niektórych demek, ale rzadko mam taką potrzebę ;)
heh, magnetowid atari to bym kupil ;)
a za ile? taki ,,magnetowid'' XC-12 mysle ze moge znalezc :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Multimedialna atarynka
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 64 zapytań