Pierwsza na świecie ... , przeczytajcie sami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60610691
RYSIEK_M
MM: Poprawilem link i skasowalem posty dotyczace 'nic-tam-nie-ma'
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Multimedialna atarynka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pierwsza na świecie ... , przeczytajcie sami
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60610691
RYSIEK_M
MM: Poprawilem link i skasowalem posty dotyczace 'nic-tam-nie-ma'
O magnetovid do Atari :D
magnetowid "for ATARI computer XC A12"
niezly ziomal :]
w aukcji prowadzi nasz "specjalista" od allegro!
no wiesz... za jedno cudo kupi następnych parę atarek i biznes się kręci... :D
złośliwe bestie jesteście! Tyle wam powiem!
zasilacz "power supply" LOL
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, poszedl za 285 zeta. Jakby Wam Pasiu nie zrobil wczesniej, to byscie sie o to zabijali ;p
Zabijali? :O Jeszcze jestem w stanie zrozumiec dla ideii, ale za garść piasku w dodatku wymieszanego z syntetykami? ;)
ale ze "piasek" to chodzi o piaskowy kolor 800tki? :)
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, ... byscie sie o to zabijali ;p
I ile padło trupów, bo nie uważałem? :D
bez stereo i sio2ide => muide
Gadajcie co chcecie, ale Atarka z 1MB, sio2pc, stereo, paroma OSami, reset + sio2ide/hdd, poszedl za 285 zeta. Jakby Wam Pasiu nie zrobil wczesniej, to byscie sie o to zabijali ;p
Ja 1 MB i STEREO mam w swojej Atarce od 1996 roku, więc nikogo bym nie zabijał :P Zresztą za SIO2IDE zabijać się ? No za KMK IDE to inna sprawa ;)
bez stereo i sio2ide => muide
Witamy z powrotem!!!
fajny podpis!!
Ja 1 MB i STEREO mam w swojej Atarce od 1996 roku, więc nikogo bym nie zabijał :P
Ja mam twardy dysk w atarynce od 1995 roku - i interfejs jest porządny, a nie jakieś badziewie zaprojektowane byle jak i wymagające przerobienia połowy kompa tudzież spaczowania np. SpartaDOS-u - i też bym się raczej nie zabijał. 1 MB mnie by nie kusiło, bo jak się ma twardy dysk, to jakoś dziwnym trafem aż tak wiele banków pamięci nie jest potrzebne.
draco30: a ja chciałem zrobić na złość Billowi Gatesowi, który rzucił niegdyś hasło, że 640kB powinno wystarczyć każdemu ;) Na samo skopiowanie dyskietki (mam TOMS-a 720) potrzebowałem 720kB :D
No ja właśnie doświadczam, że nie 640k, ale zgoła 256k "ought to be enough". Oczywiście brak rozszerzenia do 320k powoduje, że nie mogę oglądać niektórych demek, ale rzadko mam taką potrzebę ;)
heh, magnetowid atari to bym kupil ;)
a za ile? taki ,,magnetowid'' XC-12 mysle ze moge znalezc :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Multimedialna atarynka
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 60 zapytań