mikey - chyba dostaniesz specjalna nagrode jako Mister Taktu :P
meska - sliczny nowy avatarek! Bardziej dojrzaly i niepokojacy rzeklbym. Czy wykonujesz moze avatarki komercynie po rozsadnych cenach?
A co do do dola... wlasciwie przekonalem sie, ze dla mnie jest tylko jeden jego rodzaj z ktorego ciezko sie podzwignac: ten w ktorym czuje sie oddzielony od przyjaciol i nierozumiany przez nich. Czyli poczucie ze NIE MAM przyjaciol i tak naprawde jestem sam dobija mnie. W kazdym innym przypadku po prostu dostaje od nich (a ostatnio tutaj od WAS) pomoc. Jesli zdazylem cokolwiek sie o Tobie dowiedziec przez 3 dni party, to obstawiam, ze dla Ciebie tez przyjaciele sa bardzo wazni. Dopoki nie zwatpisz w to ze MASZ przyjaciol i ze ROZUMIEJA co czujesz, to zostaje tylko kwestia rozejrzenia sie, zlapania odpowiedniego kolesia za klapy i rozkazania "Wysluchaj mnie i pobadz ze mna!".
Jesli "masz pelno obaw" to juz jest ok, bo chociaz wiesz co Cie dreczy i mozesz o tym komus opowiedziec, nieprawdaz? Jak wie kazdy facet, w kobiecych problemach najbardziej przerazajacy jest scenariusz: - Boje sie! - Czego sie boisz kochanie? - Nie wiem!
;)
Ale jak dostajesz dluzszego dola pod tytulem "nikt mnie nie rozumie, jestem SAM, nie mam przyjaciol" to zostaje juz tylko Zen. ;)
To tyle psychologii na dzisiejszy poranek.
To pisalem ja Jarzabek - Wasz psycholog 2 klasy.
Ide adminowac troszke, jakby co to pozniej rozloze kozetke.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.