1

A powaznie, bylem pierwszy raz i byla to jedna z najlepszych moich imprez w zyciu. Jestem wdzieczny WSZYSTKIM razem i kazdemu z osobna, za caloksztalt, a w szczegolnosci za to ze (kolejnosc przypadkowa):

- spotkalem 50 osob, ktore wiedzialy co znaczy slowo Atari i nie braly mnie za dziwolaga (no niektorzy brali - za j... zbieracza cartow ;)
- wszyscy traktowali mnie jak swego choc wczesniej znalem tylko 4 osoby,
- przekonalem sie ze Pinokio to nie bajka ;),
- teraz juz wiem, ze Cinquecento i Amiga to zle polaczenie,
- zobaczylem dopalke Pasia w akcji i tez taka chce i nie zaczne juz nigdy dyskusji "czy to jest jeszcze Atari" ;)
- za poznanie smaku Byxa,
- za mate do tanca, ktora oczarowala kobiete i puscila w niepamiec moj wyglad po powrocie :) (tylko musze 2 przyciski naprawic - ktos moze wie czy w Polsce jest serwis tej zabawki?)
- za nocna kapiel w jeziorze pod gwiazdami na ktora wyciagnela nas Meska,
- za to ze mam silniejsza motywacje zeby skonczyc moja gre i tez sie nia pochwalic,
- za to ze owczarek collie przezyl,
- za megafon dzialajacy ponoc bez baterii,
- za pokaz gry w dzinsy wodne,
- za to ze spotkalem czlowieka-pokeya,
- za to ze dowiedzialem sie, ze aby rozweselic smutna kobiete nad ranem wystarczy: 20 plakatow Atari, szpulka tasmy klejacej i jedno czerwone Cinquecento :)

Przepraszam Cedyna za uderzenie ogonem ;)

Zostawiony na balustradzie recznik i majtki przekazuje na rzecz Urzedu Gminy Ornety.

2

no widzisz czyli rozumiem że będziesz teraz na każdy zlocie (!)

3

jak wszystko dobrze pójdzie, to pod koniec roku będzie następne party - tym razem edycja zimowa :)

Kontakt: pin@usdk.pl

4

ogon byl w porzo ... przepros aparat radiego ;)

5

Nosty: czekamy na Ciebie na następnym party....

Sikor umarł...

6

no to teraz się nie wywiniesz, że nie da sie przyjechać. mi też było miło cię poznać ^^

~mess/developer team

There's special place for me in hell. It's called the throne.

7

Co sie lansujecie :- P

8

własnie... to czyj samochód za rok parkujemy za transformatorem? :D może będa lepsze plakaty i zapakujemy go jak należy ;>

~mess

9

To zalezy kto zasluzy:) Na taki buzer trzeba ciezko zapracowac!:) A ze aZor mial do tego talent to inna sprawa;)

Ja tez dziekuje wszystkim, my dojechalismy wczoraj wiecieram (po drodze musialem zaliczyc jeszcze jedna mala imprezke, hehe), party bylo zajebiste - jak zwykle.
Voco wszystkich pozdrawia. :)

Greetzzzzz,
Y & V

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

11

Przyjade przyjade :) Choc ktos wspominal ze nastepne party bedzie 30 grudnia - 1 stycznia. To troche nieszczesliwy termin imho. Ludzie (przynajmniej ci samotni inaczej) maja czesto plany sylwestrowe, wyjazdy rodzinne, jakies insze inszosci... Moze jakis inny dlugi weekend?

12

Czy tego rodzaju zloty otwarte są dla każdego? Do tej pory nie byłem na zlotach i nie byłem związany ze sceną, ale może raz bym chciał się wybrać, tak z ciekawości.

13

Zloty sa otwarte dla wszystkich (no moze z wyjatkiem osob co parkuja miedzy drzewami -cienkacza:)

zapraszamy

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

14

A jak często odbywają się Wasze zloty? Czy raz na pół roku? Czy następny będzie również w Ornecie?

15

następny koło nowego roku kroi się w rzeszowie ;)... kraków powinno też pomyśleć.
no i orneta za rok oczywiście znowu.

~mess

16

Mesiu niech skroi się coś w Crackowie...

17

myślę, czy ja bym nie dała rady zrobić zlotu... zrobiłam 3 dniowy konwent, tylko ze bezalkoholowy... a tzreba by dobrą miejscówke z dojsciem do sklepu załatwić.. cieżka sprawa.

~mess

18

Meska - zrobilas konwent bezalkoholowy? Rozwin... Moze sie przyjmie na scenie Atari.

19

nosty: dobre :)

20

nosty napisał/a:

Przyjade przyjade :) Choc ktos wspominal ze nastepne party bedzie 30 grudnia - 1 stycznia.

To był żart Vaska ;) Tak naprawdę QuaST Party w Ornecie odbywa się w okolicach pierwszego weekendu sierpnia i jest to już tradycją, że każdy zlot w Ornecie to jest przewspaniała impreza ;) A terminy zlotów zimowych nie kolidują raczej z sylwestrem.

21

E tam, zart...

Last Party 2005 odbedzie sie w dn. 31 XII 2005 - 1 I 2006. Wejsciowka tylko na przedplaty. Zamiast ognicha za MDKiem bedzie lampka szampana z burmistrzem na Rynku. Mnie za duzo nie bedzie - jak zwykle ;p

22

nosty napisał/a:

A powaznie, bylem pierwszy raz i byla to jedna z najlepszych moich imprez w zyciu. Jestem wdzieczny WSZYSTKIM razem i kazdemu z osobna, za caloksztalt (...)

Prosimy bardzo :). Też pojechałem raz, z ciekawości, osiem latek temu, i mi tak zostało.

Vasco: a myślałem, że następne party będzie w bazylice w Licheniu: opłatek z proboszczem, bezalkoholowo i mysza św. o północy...
...a Pinokio nie wytrzyma i się będzie bawił dzwonem ;p

23

Notuje na szybko zeby nie zapomniec.
Oto lista rzeczy niezbednych na nastepnym quascie:

- megafon v.2.0 (najlepiej w wersji plecakowej aka 'zestaw do naglasniania pielgrzymek', Radi juz szuka odpowiedniego watażu) :)
- dzwig/zuraw 'stalowa wola' (na wypadek gdyby azor przyjechal zdemobilowanym T-34)
- specjalne naglosnienie przenosne dla mikera aka human beatbox (zgrywamy od razu na konsolete)
- pochodnie. (aby w pelnym rynsztunku, naglasniani megafonem spalic wreszcie ten komisariat) :)
- budziki (sygnalizujace stopien 'wykonania planu' ;) )
- koniecznie nalezy powiekszyc PETLE. O jakies jedno 'punto' :)

24

ja postuluje o dwa megafony w dwoch punktach plazy nad jeziorkiem. ;)

25 Ostatnio edytowany przez AS... (2005-08-03 21:35:38)

na allegro wala się tego tyle tego za cenę wejściówki na q2k5....
teraz tylko czekać na "oszalałem za 1zł bmc"......