Co wy na to?? - Trub i Jad zastanawiaja sie nad organizacją.
Miejsce mysle ze fajne :-)
Moze niech oni wiecej napiszą :-)
pozdruffka :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co wy na to?? - Trub i Jad zastanawiaja sie nad organizacją.
Miejsce mysle ze fajne :-)
Moze niech oni wiecej napiszą :-)
pozdruffka :-)
Ja jestem jak najbardziej za, tymbardziej że SV w tym roq nie będzie.
pozdrawiam.
Ja również jestem za. Chociaż chłopaki mówli, że party miałoby być za rok. Czyżby chieli zrobić konkurencje Ejkowi? ;)
a terminaz proponowany?
Ja jestem chętny , w końcu to 80-90 km od Tarnowa
Jestem za, ale w terminie nie kolidującym z QuaST-em - QuaST ma u mnie najwyższy priorytet... wydaje mi się, że termin zimowy byłby w sam raz - np. stary termin Last Party lub coś w tym stylu. Albo rzeczywiście ewentualny początek stycznia.
jaki termin ?
jad wspominał coś o zimie. Jeśli nie ma w tym sezonie SV, to będzie dobry termin.
Ja naprawde bardzo chetnie bym sie wybral w styczniu na taki zlot. Szkoda, ze nie bedzie SV, ale w zwiazku z tym faktem przydaloby sie zorganizowac cos zastepczego.
tu pin
/pin, jad, meśka, dracon__, trub, oraz mietek pasikonik i rycerze dźedaj rozklejający pierogi/ - dojechaliśmy.
Pomysł zorganizowania party w Rzeszowie właśnie został pozytywnie zaopiniowany - po wypowiedzi Greya - prawdopodobny termin taki; jak w przypadku SV. Będzie jeszcze info na ten temat.
PS> jako rycerze dżedaj poszukujący zamku YETI udostępniamy zasoby wypożyczalni mieczy świetlnych. Można kucać do woli.
TO BĘDZIE "DŻEDAJ PARTY" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja bede obowiazkowo!
~mess
Jestem bardzo za! Chętnie pomogę (bo z Rzeszowa :)).
To ja czekam na dokładną date :-) bo musze pare miechow wczescien zarezerwowac se wolne :-)
...yoł rzeszuff and okolyce. prosiłbym o potwierdzenie organizacji w/w imprezy. w razie awarii służę pomocą....
czekam, as always...
vodka rulez.
O, i ten pomysł bardzo mi się podoba, i ten pomysł popieram :-)
P.S. Pozdrowienia dla wszystkich atarowców!
Kolejny tydzien - cos wiadomo? Bo Jad i Trub wywolani do tablicy, ale jakos sami nic o tym nie pisza :)
Jeżeli chodzi o termin, to prosiłbym o styczeń... w grudniu mam zapierdziel w pracy i raczej urlop odpada... styczeń jest luźniejszy... i przypuszczam, że nie tylko ja mam taką sytuację.
z rozmowy z Jad'em: prawdopodobna data to: 16-18 grudzien ale musi jeszcze pogadac z managerem Sali..
Miejsce to Rzeszów Klub Plus
Słynny klub Plus - tam się wszystko zaczęło...
Jeżeli chodzi o termin, to prosiłbym o styczeń
Jaki styczeń? Bez sensu. Grudzień i koniec. A przed świętami - akceptowalnie, po świętach - przed sylwestrem: megaróló.
Mi wszystko jedno z terminem, byle weekend :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 59 zapytań