with love - developer team (oszołomy z fotki + ja ^^)
zdjęcie pamiątkowe:
http://members.chello.pl/vito/amigaforyou.jpg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » czy wiecie gdzie jest samochód azzaro?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
with love - developer team (oszołomy z fotki + ja ^^)
zdjęcie pamiątkowe:
http://members.chello.pl/vito/amigaforyou.jpg
Zguba została znaleziona. Właściciel wbrew oczekiwaniom nie popadł w skrają furię. Widzowie czują się zawiedzeni. ;)
tyle wysilku o 5:00 rano i nici z efektu :(
Haha właśnie, a ja jeszcze na dodatek wpi* się w ketchupowe graffiti na transformatorze by Stryker :P
Transformator miał cięzko w nocy bo został użyty do rozmontowywania słynnego pancernego dysku :D
PS - Azzaro i jego bryka mieli niezłe przygody na QP 2k5 ;)
Posłużył jako scandisk :D
Profesjonalne odzyskiwanie danych. Talerze fajnie turlały sie po asfalcie :)
he he he
a ma ktoś zdjęcie z "miedzy drzewek"...
Pewnie niedługo pojawią się wszystkie :) Nie mogę się doczekać.
Hehe... zdjęcia "międzydrzewkowe" robili chyba wszyscy, którzy mieli aparaty na party (no, może poza samym Azzaro :lol: ), zostało to chyba nawet uwiecznione na filmie ;) Swoją drogą Jurgi i Pinek to silne chłopy... niby tacy drobni, a rzucali Cinquechento jak żongler piłeczkami... ;) ;) ;) ;)
Ech az podle sie czuje, ze doznioslem Azzarro, ze to oni dwaj przestawili mu woz : P Humor poprawia mi fakt, ze mi uwierzyl : )
Looooool...
Hehehe - niezły kolo ;)
bo to za psa bylo :D
zakopać go!
"Te party splonie!"
a zaczelo sie ze siedzielismy na lawce i przyjechali swordzi... glupie spojrzenia na nasze ukochane czerwone autko... i reszta sama sie potoczyla:) mission completed, jedynie blackdot musiac pobyc z nami w boxerkach, po blizszym spotkaniu z niezidentyfikowana substancja na scianie generatora :-P
jest plan ... spalmy komisariat ;)
Nie... plan to byl taki, zeby sie na***ac do 16stej! : )
Spodnie juz wyprane z duza dawka vanisha i nie ma sladu :D
Ja osobiscie najbardziej czekam na fotke, gdzie siedze na dachu slawnego juz cieniasa Azora.
naturalnie nie chodzilo mi o siedzenie na dachu Azora lecz siedzeniu na dachu jego cieniasa (cinquocento). :)
Ech az podle sie czuje, ze doznioslem Azzarro, ze to oni dwaj przestawili mu woz : P Humor poprawia mi fakt, ze mi uwiezyl : )
Grubshy... powalasz mnie!
Tak naprawdę to nam jeszcze Konop pomagał :P :D
"cialo konia" z tego :D a moze owczarka :D
Filmik będzie wkrótce ale zadecydujcie czy ma być wersja pocięta czy pełna - sławne słowo "s...dalaj k...wa " do mojej żony czego wcześniej nie widziałem (dopiero na filmie).
A tak po za tym to trochę przykry gość ten Azzarro....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » czy wiecie gdzie jest samochód azzaro?
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 66 zapytań