with love - developer team (oszołomy z fotki + ja ^^)
zdjęcie pamiątkowe:
http://members.chello.pl/vito/amigaforyou.jpg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » czy wiecie gdzie jest samochód azzaro?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
with love - developer team (oszołomy z fotki + ja ^^)
zdjęcie pamiątkowe:
http://members.chello.pl/vito/amigaforyou.jpg
Zguba została znaleziona. Właściciel wbrew oczekiwaniom nie popadł w skrają furię. Widzowie czują się zawiedzeni. ;)
tyle wysilku o 5:00 rano i nici z efektu :(
Haha właśnie, a ja jeszcze na dodatek wpi* się w ketchupowe graffiti na transformatorze by Stryker :P
Transformator miał cięzko w nocy bo został użyty do rozmontowywania słynnego pancernego dysku :D
PS - Azzaro i jego bryka mieli niezłe przygody na QP 2k5 ;)
Posłużył jako scandisk :D
Profesjonalne odzyskiwanie danych. Talerze fajnie turlały sie po asfalcie :)
he he he
a ma ktoś zdjęcie z "miedzy drzewek"...
Pewnie niedługo pojawią się wszystkie :) Nie mogę się doczekać.
Hehe... zdjęcia "międzydrzewkowe" robili chyba wszyscy, którzy mieli aparaty na party (no, może poza samym Azzaro :lol: ), zostało to chyba nawet uwiecznione na filmie ;) Swoją drogą Jurgi i Pinek to silne chłopy... niby tacy drobni, a rzucali Cinquechento jak żongler piłeczkami... ;) ;) ;) ;)
Ech az podle sie czuje, ze doznioslem Azzarro, ze to oni dwaj przestawili mu woz : P Humor poprawia mi fakt, ze mi uwierzyl : )
Looooool...
Hehehe - niezły kolo ;)
bo to za psa bylo :D
zakopać go!
"Te party splonie!"
a zaczelo sie ze siedzielismy na lawce i przyjechali swordzi... glupie spojrzenia na nasze ukochane czerwone autko... i reszta sama sie potoczyla:) mission completed, jedynie blackdot musiac pobyc z nami w boxerkach, po blizszym spotkaniu z niezidentyfikowana substancja na scianie generatora :-P
jest plan ... spalmy komisariat ;)
Nie... plan to byl taki, zeby sie na***ac do 16stej! : )
Spodnie juz wyprane z duza dawka vanisha i nie ma sladu :D
Ja osobiscie najbardziej czekam na fotke, gdzie siedze na dachu slawnego juz cieniasa Azora.
naturalnie nie chodzilo mi o siedzenie na dachu Azora lecz siedzeniu na dachu jego cieniasa (cinquocento). :)
Ech az podle sie czuje, ze doznioslem Azzarro, ze to oni dwaj przestawili mu woz : P Humor poprawia mi fakt, ze mi uwiezyl : )
Grubshy... powalasz mnie!
Tak naprawdę to nam jeszcze Konop pomagał :P :D
"cialo konia" z tego :D a moze owczarka :D
Filmik będzie wkrótce ale zadecydujcie czy ma być wersja pocięta czy pełna - sławne słowo "s...dalaj k...wa " do mojej żony czego wcześniej nie widziałem (dopiero na filmie).
A tak po za tym to trochę przykry gość ten Azzarro....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » czy wiecie gdzie jest samochód azzaro?
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 66 zapytań