Dely - przeginasz. Jeszcze moment i zapanuja tu pewne zwyczaje i klimaty znane z innych forow (forumow?)...
Sprawe Lotharka na Allegro juz obgadalismy i zamknelismy.
Ale jak chcesz to ja przyznaje sie bez sledztwa, ze swego czasu sprzedalem chyba z 5 szt. Atari, z wlozonym epromem, sio2pc, supervideo. I poszly niektore nawet za 200zl (zaczynalem zawsze od jakiejs smiesznej sumy, zeby nie bylo to tamto...). Nie czuje sie zle z tego powodu.
Jak chcesz wiecej, to od reki wskaze Ci 2 inne osoby, cenione na tym forum, ktore zarabiaja wykonujac sprzedajac SIO2IDE komercyjnie. Jedna na eBayu bierze za to naprawde niezla przebitke... Ale jesli autor sie nie czepia to ja tez nie. Z Lotharkiem sprawa byla o troche inna, ale mysle ze wszystko zostalo wyjasnione, przeproszone i zazegnane. Chyba ze o czyms nie wiem?
Nie wszyscy musimy wszystkich lubic ale powinnismy tolerowac zachowania nie przekraczajace pewnych ogolnie uznanych limitow przyzwoitosci i nie wypominac drobiazgow. Inaczej bedzie to forum krewnych i znajomych Dely'go.
Ha! Pamietam ze ja kiedys na poczatku mojej kariery na AA tez przeszedlem przez podobna dyskusje, jak zbesztal mnie za cos tam TeBe... Niewazne. PAX miedzy Atarowcami.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.