pogubiłam się w tym wszystkim już kompletnie, bo tematów tyle ile użytkowników. jedno sie deklarują na pociag, inni samochód i rotacja jest cholerna.
kto na BANK jedzie z Krakowa do Ornety RLT??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » kto KRAKÓW >> ORNETA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pogubiłam się w tym wszystkim już kompletnie, bo tematów tyle ile użytkowników. jedno sie deklarują na pociag, inni samochód i rotacja jest cholerna.
kto na BANK jedzie z Krakowa do Ornety RLT??
ZMIANA koncepcji wyjazdu z południa wygląda mniej więcej tak:
- (poj.1) Ntp, Trub, thePink - do Lichenia - tam dosiada się Wasko i Jurgi (5szt)
- (poj.2) Dracon__, Pin, Jad, Mess :) (4szt)
- (poj.3) Mirus, Święty - ?? - jeśli właściciel wyrazi zgode - może bonusowo G.A.Z.U. ?? (np. Xan, Lisu)
koncepcja uległa zmianie z powodu mniejszej, niż planowana ilości osób. Solo / Laoo, sorry za zamieszanie, ale nie wiem jak to inaczej zaplanować. Pasiu i Voy słyszałem, że jadą RLT, więc minus 2 osoby oznaczają, że jeden pojazd zostaje w garażu - zbyt wysokie koszty, a jak dla was i tak koszt RLT=koszt samochodu, a w przypadku ulgi na PKP koszt samochodu jest o ok 30 zeta wyższy. Z Wrocka do Katowic też trzeba niby jakoś dojechać, a to też kosztuje. Ok. Propozycja wygląda tak, w tej chwili wszystko zależy od MIRUSAVF :)
pogubiłam się w tym wszystkim już kompletnie, bo tematów tyle ile użytkowników
Bo to jakies żużle z południa robia zamieszanie. My, RLTowcy mamy jeden temat i starczy. Wszyscy sie dogadali i juz chlodza wina ;)
Lewis - jak chcesz, to możesz jechać z nami :) -
(żartowałem) :D:D
a kto PKP? tylko niech jedna osoba wypisze, a nie każdy, bo znowu będzie burdel.
OK - na dzień dzisiejszy:
* (poj.1) NTP, SWIETY, THEPINK, VASCO, JURGI
* (poj.2) JAD, DRACON__, TRUB, MESS, PIN
* (poj.3) MIRUS, LISU(/GAZU), BOBER, LOTHAREK (?)
na dzień dzisiejszy lista zamknięta. :) uffffff.....
Ajt. Zatem jadę, dzięki wszystkim, pewnego dnia się odwdzięczę. Jak na razie lista osób z tego grona, którym jestem winien kasę wzrosła niedawno do trzech, obiecuję, że na tym nie koniec.
Miruś: Nie pij za dużo, bo zaraz jedziesz :-) Ustawimy się co i jak - może skoczę jakos stopem w kierunku Katowic, żebyś nie musiał za dużo nadkładać?
Stay tuned.
o ile nie będziemy marudzić o skład 5 osób u Mirusa :) - ale na razie nic nie mówie. :):)
OK - na dzień dzisiejszy:
* (poj.1) NTP, SWIETY, THEPINK, VASCO, JURGI
* (poj.2) JAD, DRACON__, TRUB, MESS, PIN
* (poj.3) MIRUS, LISU(/GAZU), BOBER, LOTHAREK (?)na dzień dzisiejszy lista zamknięta. :) uffffff.....
Swiety jedzie swoim perszingiem wiec mam wolne miejsce! Jesli ktos jest chetny to niech sie odezwie.
A Casper? Przeciez sie zgodzil...
To niech sie odezwie i potwierdzi na 100%.
MM: #8, promocja trwa, zapraszam jutro.
meska ... ale bedziesz no nie ? ;)
cedyn >> eme... ja? no ja się już z Pinem umówiłam, że jadę brum-brumem, tylko jeszcze nie wiadomo z kim ;).
bety spakowane, jutro nach wrocław do szpitala na kontrole, wracam z niego tego samego dnia, potem dobre lulu i jadę :).
~mess
zuch dziewczyna ;)
cedyn >> sie wie! wiesz, jakos by mi tak głupio bylo jakbym nie pojechala... rok w rok sie jeździ, to te wakacje by były jakieś... niepełne :|...
~mess
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » kto KRAKÓW >> ORNETA
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 64 zapytań