Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Chyba nikt z obecnych tutaj. Kilkakrotnie padalo juz to pytanie na tym forum i zawsze jedyna odpowiedzia bylo: kilka lat temu widzialem strone Tomsow na sieci. Teraz nic...
ul Bełdan 2 - jakieś dwa lata temu w miejscu tej firmy powstał salon fryzjerski..
-jak jest teraz nie wiem(!)
hehe - tomsi z produkcji stacji dysków do Atari przerzucili się na strzyżenie ? ;) ;) ;)
nie po prostu ich tam nie ma
a w książce telefonicznej szukałes po nazwisku ?? jezeli nie to poszukaj i podzwon ;]
W sumie pomysl nie najgorszy. Dobrze ze Toms nie nazywal sie JKJN -> Jan Kowalski + Jan Nowak... ;)
Ostatnio kontaktowałem się z panem T. Okoniem, więcej tu: http://atariarea.histeria.pl/forum/view … hp?id=4663
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań