Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (quast.orneta.net) i widze tak linijke:
63 Michał Garbaciak Dracon Taquart - 0%
0% ze bedzie....
Jakis nowy lans? Moze wie ktos o co chodzi? "Patrzcie! Nie bede!" ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Co to za lans?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (quast.orneta.net) i widze tak linijke:
63 Michał Garbaciak Dracon Taquart - 0%
0% ze bedzie....
Jakis nowy lans? Moze wie ktos o co chodzi? "Patrzcie! Nie bede!" ?
Mimo wszystko przeniosłem do Bałaganu ;)
Widać, ze 3miasto wynalazło nowy sposób na lans, poniewaz Gepard tez pisze, ze nie przyjedzie. ;)
pomysł spoko;tyle że niestety nie mój; to znaczy jakis goguś wpisał mnie na liste mysląc że w "Panoramie" o tym powiedzą; Pomorze Libacja Kru w składzie Gep,Ryxa i Smj pozdrawia forum!!! to dopiero jest lans:)
to musze sie zalansowac :)
p.s.
naliczylem 34 osoby ktore na 100% przyjada
BeBe: widać, widać... przylansowałeś cały MadTeam:
76 Tomasz Biela tebe madteam e-mail 0%
77 Paweł Nowak Pajero madteam - 0%
78 Maciej Hauke Rocky madteam - 0%
79 Przemysław Wiatr Profi madteam - 0%
80 Michał Lange Psychol madteam - 0%
Hej... Zerkam sobie na stronke Quasta2k5 (...)
Moze wie ktos o co chodzi?
Azbest, jak czegos nie rozumiesz albo nie wiesz o co biega, to moze najpierw napisz na priva (spoko, e-mail dziala) zamiast zakladac kolejny, bezsensowny temat. :> Statsy sobie zechciales nabijac, czy co? :P :D
Akurat ktos mnie wpisal, bez uzgadniania ze mna. Moze to ty i teraz zgrywasz glupa??? :>
EoT
Myślę, że należy się zwrócić do Eijka aby sprawdził IP-ki i przyblokował żartownisiów.
To nic nie da ;] jezeli ktos ma NEo ;]
Zawsze można wyciąć całe klasy neo ;) Albo wprowadzić rejestrację z jakąś formą autoryzacji, np. w oparciu o potwierdzanie mailowe z automatu etc ;)
Poza tym dawanie opcji 0% na takiej liscie jest bez sensu, chcialem zauwazyc, i prowadzi m.in. do takich sytuacji jak ta....
No wlasnie, troche lipa, ze mozna wpisac chociazby Jacka Tramiela z opcja 100% :)
ps. A Rocky'ego z grzybem nie bedzie?! To co my bedziemy defragmentowac??
lewis: będzie ciekawsza alternatywa... plotki głoszą, że ma być crazy compo polegające na tym kto w ciągu minuty rzuci większą ilością krzeseł w stronę Shinora ;)
a to Shinor tez bedzie? ;)
No daleko chlopak nie ma, wiec pewnie sie pojawi. Albo jego sobowtor -> Essent (sorki, jesli pomylilem pisownie) (c) by Mikey... :D
Ciekawe czy bedzie znowu 'noszenie Yezusa glowa w dol' kompo, ewentualnie 'oaza spokoju Pigula stoi na bramce compo'? ;)
beda wszystkie mozliwe 'compa' :)
i nowe kompo, kto zabije wieksza liczbe uczestnikow party bomba domowej roboty
TeBe jak zwykle: zero taktu, ale trafia w sedno... ;)
zdaje sie ze bedzie to najbardziej ,,rozrywkowa'' konkurencja...
tzn. jaka?
No daleko chlopak nie ma, wiec pewnie sie pojawi. Albo jego sobowtor -> Essent...
ej no! chłopaki z Hlor Dizajn są spoko! nie ruszać! nie przypierdlać sie! agresja 0;)
ewentualnie 'oaza spokoju Pigula stoi na bramce compo'? ;)
??????????!!!!!!!!!!!!!
Nie pamietam dokladnego cytatu, ale szlo to mniej wiecej tak: "spokojnie, panowie, spokojnie, rozegramy to taktycznie. KURRRRRRRRRRWA!!!!!!!!!!!!!!" ;)
Wilson bedzie w stanie to dokladnie zacytowac.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Co to za lans?
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 69 zapytań