Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy ktoś z Was ma może kontakt z Tadeuszem Okoniem ? W starych dobrych czasach napisałem kilka programików dla TOMS-ów - chciałbym uzyskać ich zgodę na udostępnienie źródeł.
Pozdrawiam,
--mk
Chyba nikt z obecnych tutaj. Kilkakrotnie padalo juz to pytanie na tym forum i zawsze jedyna odpowiedzia bylo: kilka lat temu widzialem strone Tomsow na sieci. Teraz nic...
ul Bełdan 2 - jakieś dwa lata temu w miejscu tej firmy powstał salon fryzjerski..
-jak jest teraz nie wiem(!)
hehe - tomsi z produkcji stacji dysków do Atari przerzucili się na strzyżenie ? ;) ;) ;)
nie po prostu ich tam nie ma
a w książce telefonicznej szukałes po nazwisku ?? jezeli nie to poszukaj i podzwon ;]
W sumie pomysl nie najgorszy. Dobrze ze Toms nie nazywal sie JKJN -> Jan Kowalski + Jan Nowak... ;)
Ostatnio kontaktowałem się z panem T. Okoniem, więcej tu: http://atariarea.histeria.pl/forum/view … hp?id=4663
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Kontakt z TOMS-ami
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 56 zapytań