Hmm, może znowu się "przyczepicie" ( ;) ) do Sikora, ale wpadł mi do głowy taki jeden (głupi...?) pomysł... Z rozżewniniem wspominam urok niegdysiejszych c-p, produkcji które powstawały specjalnie na nie oraz na nich... Stały element to RealTime Text... A miło by było, aby nie uległ on zapomnieniu, więc - co proponuję... (wiem, wiem, "Sikor, p... Cię!!! ;) ):
Pamiętacie Źrebaka - czyli produkcję zawierającą tylko RlTtxt z któregoś bodajże QuaSTa? A może by reaktywować taką ideę, zrobić jakiś ładny ekranik tytułowy (graficy...? Są tutaj jacyś...?), dodać muzyczkę (muzycy...?) oraz złożyć to w jedną całość (ktoś tutaj wogóle koduje...?)? Miło by było poczytać to sobie na trzeźwo, w jakiś czas po party...
Tak sobie tylko przez chwilkę pomarzyłem...
P.S.
Jeżeli by się udało - to na Real Time text proponuję wykorzystać małą atarkę i jakiś rozsądny edytor txt (First XLent...? Panther..?).
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.