Hmm, może znowu się "przyczepicie" ( ;) ) do Sikora, ale wpadł mi do głowy taki jeden (głupi...?) pomysł... Z rozżewniniem wspominam urok niegdysiejszych c-p, produkcji które powstawały specjalnie na nie oraz na nich... Stały element to RealTime Text... A miło by było, aby nie uległ on zapomnieniu, więc - co proponuję... (wiem, wiem, "Sikor, p... Cię!!! ;) ):
Pamiętacie Źrebaka - czyli produkcję zawierającą tylko RlTtxt z któregoś bodajże QuaSTa? A może by reaktywować taką ideę, zrobić jakiś ładny ekranik tytułowy (graficy...? Są tutaj jacyś...?), dodać muzyczkę (muzycy...?) oraz złożyć to w jedną całość (ktoś tutaj wogóle koduje...?)? Miło by było poczytać to sobie na trzeźwo, w jakiś czas po party...
Tak sobie tylko przez chwilkę pomarzyłem...
P.S.
Jeżeli by się udało - to na Real Time text proponuję wykorzystać małą atarkę i jakiś rozsądny edytor txt (First XLent...? Panther..?).
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.