- Dzyń,dzyń!
- Dely, do Ciebie:
No dobra, proponujesz by "WŁASNE" szkice były dopuszczane. A czy zdjęcia także nie są własne? Nie ma co się rozwodzić tutaj nad tym czy fotografia jest "sztuką" i czy osoba fotografująca jest "artystą", ale wydaje mi się, że skoro ktoś używa jako "kalki" swoich rysunków to równie dobrze można zezwolić na użycie fot. Osoba wystawiająca jest autorem zdjęcia tak samo jak inna jest autorem rysunku/szkicu. Różnica leży w narzędziu. Kompozycja, temat itd. wciąż są "dziełem" scenersa prezentująceg obrazek. Dlaczego miałoby to być błeeeeeeee? Nie chodzi mi tu o "promowanie" prac w stylu: TeBe = dziecko Rosmery ;)
Co do Wine i podobnych, to niestety nie znam na tyle lnx'a by sobie z tym poradzić, Młody jest tu mózgiem :) Tymczasem sprawdzę G2F u znajomych z klatówy.
Co do infa przed wyświetlaniem. Widzę że wolałbyś nie ;), Dracona opinię znam. Głosowanie, hehe. Pewnie bym przegrał ;) Ale prośba. Możesz podać jakieś argumenty. "Zbędne" jakoś tak mnie nie przekonuje.
A to z tą beką i zabawą, to taka moja osobista refleksja. Po prostu "głośno" myślałem na forum. Hehe, bo czasami wydaje mi się że za bardzo w To się angażuję [myślę, przeglądam itd.], wiesz o co chodzi? Czytając/pisząc niektóre posty, to właśnie tak mi przechodzi przez myśl. Tyle. Pozdrawiam! :)
------------------------------------------------uzupełnienie-----------
Sprawdziłem G2F i nie ma problemu. Można zaimportować bmp. Nara!