1

Hmm, tak się zastanawiam, czy kierownictwo nie powinno obciąć nieco statsów co poniektórym... Dziwnie to wygląda, jak pod tematami xxx toczy się cały czas dyskusja przez użytkowników yyy i zzz, która w dodatku jest nie na temat... A licznik bije ;) Może się czepiam, ale mnie to nieco czasem denerwuje...

Sikor umarł...

2

może jak w niektórych gierkach, dobijasz do krytycznego levela i siup, reset :)

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

3

gdyby ktos chciał na powaznie sobie ponabijac statsy, to przez pol wieczora moglby dodawac/usuwac
ciagle taki sam komentarz...

ważniejszą rzeczą na teraz w/g mnie jest raczej umożliwienie przeszukiwania forum pod względem postów
z przed zmiany phpbb->punbb

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

4

a to statsy sa takie wazne? nie wiedzialem ;)

5

No wlasnie... Jak widze ze ktos ma co najmniej kilkadziesiat postow to wystarcza mi zeby ocenic go jako stalego bywalca a nie przypadkowego goscia na forum. A czy ma 50 czy 1000 to juz raczej obojetne...

6

wystarczy po prostu za posty w dziale bałagan nie dodawać statów - jeśli to jest dla kogoś tak bardzo istotne - i tyle.

Jellonek - bzdety piszesz :) - bo licznik się cofa :D:D

Kontakt: pin@usdk.pl

7

uuu, czyli po moim zgloszeniu zostalo to ,,poprawione'' :D
mimo iz proszono mnie o zgloszenie tego autorom punbb ;)

edit: nie cofa sie... wlasnie sprawdzilem...

8

heh - jeden z moich pierwszych postow na tym forum - daaaawno dawno temu postulowal wywalenie statsow wogole. Ale jakos nikt tego nie potraktowal powaznie, ba nawet ankieta byla.

9

Pytanie - jak odróżnić statsiarza od gaduły ? Mnie na przykład irytuje ranga "Król offtopicu" - wydaje mi się, że zawsze piszę na temat i tylko wtedy, gdy czuję taką potrzebę i w tematach w których uważam, że mogę się wypowiedzieć... dlatego kijem nie tykam np. działu Konsole, bo takowe mnie nie interesują, nie mam z nimi do czynienia etc.

10

Statsy są przedłużeniem ego co poniektórych :)
Wywalić statsy.

All I hear is the sound of me falling on the ground

11

moze nowa ankieta?

glos tatqoo glosem rozsadku :]
popieram bezapelacyjnie, do samego konca, mojego albo jej...

12 Ostatnio edytowany przez Pin (2005-07-13 20:44:07)

najlepiej by było, by pozostać przy gwiazdkowym oznaczaniu statusu; lecz ilosc statow nie musi byc jawna, a ilosc gwiazdek moze byc przydzielana przez kierownictwo, i nie kazdy musi wiedziec, kto je przyznaje - wówczas nie będzie nieporozumień, a "statsiarze" nie będą tyle pier*** :):)

hehe - statsy sux ;)

z drugiej strony (w moim przypadku) - siedząc na tym forum od marca 2002 roku ciężko jest nienazbierać conieco - i jeśli chce wyrażać opinie w tym, w czym być może mam coś ciekawego do powiedzenia to ilość postów nie jest wykładnikiem jakiejś jebniętej tezy nabijania czegokolwiek :)

Z innej strony - większym problemem może być promieniowanie ultrafioletowe spowodowane oddziaływaniem freonów na O3 - :)

13

no ale przeciez to forum jest dosc specyficznym miejscem ze kazdy kazdego praktycznie zna i wie jaki ma autorytet.. zreszta, ja sie nie znam ...

14

no właśnie - i o to chodziło. Chodziło o wykazanie absurdalności problemu, bo zaraz znajdzie się 30, którym to przeszkadza. eee - szkoda gadać. eot.

15

Az dziwne, ze ten watek ma tylko 1 strone... :))) Walic statsy, ja ich nawet nie zauwazam :)

16

Zupełnie nie rozumiem problemu ...  Jeszcze nie zauwazylem, zeby ktos sie szczycil czy chlubil tym, ze ma dużą cyferkę opisującą ilość postów i celowo ją jeszcze powiększał, natomiast widzę, że sporo osób ma kompleksy chyba z powodu zbyt małej liczby. To jakaś bzdura.  Nie wiem co wam da wywalenie statystyk, gadania offtopic to w kazdym razie nie zalatwi, bo to imho zupelnie inny rozdzial ludzkich słabości. Cyferki to dobra rzecz, bo dają informacje o urzytkowniku takie jest moje zdanie, a gadanie nie na temat winno byc scigane na bierzaco przez moderów, Wyznaczcie miedzy soba paru strazników poproscie Delyego o to zeby zrobil z was moderatorów i do roboty. Tylko prosze najpierw wyzbyc sie dziwnych kompleksow, uprzedzen do innych userow i byc obiektywnym.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

17

Zgadzam się z iksem, pozbycie się statsów trochę utrudniałoby orientację, np trudno by było zauważyć, że to czyjś pierwszy post, a to może wpływać na sposób traktowania ludzi.
A przy okazji zawsze to daje okazje do np pogratulowania iksowi 1K posta :)

: 404. Stopka not found

18

wystarczylo by zrobic zalozenie <15 postow -> zielony

19

ta ... zwłaszcza jak user zarejestrowany od 2002 roku

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

20

to jestem weteranem!
nawet nie mam "1k posta"......

21

chyba weterynarzem... :lol:

a mi się stastsy podobają - można by tylko więcej rang dodać :)

I Ty zostaniesz big endianem...