Poszukuje mapy SPY MASTER. Może ktoś by mi podesłał lub gdzie ewentulanie mogę ją zdobyć?
mefiu1@poczta.fm
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Spy Master
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuje mapy SPY MASTER. Może ktoś by mi podesłał lub gdzie ewentulanie mogę ją zdobyć?
mefiu1@poczta.fm
Spróbuj przejrzeć archiwum TAJEMNIC ATARI: http://horror.mirage.com.pl/pixel/, nie jestem pewien ale tam być może była mapa. Pozdrawiam! :)
A ja bylem jednym z tych nieszczesliwcow ktorzy kupili wersje ktora zle dzialala - potem Zolna sie kajal na lamach TA - ze to nie on ... blah blah tylko tester pokpil sprawe (tester - dobre sobie .. - liczylo sie zeby szybko wypuscic tytul ot co) No i nie bylo mi dane jej skonczyc ... ale pamietam ze mape sobie sam narysowalem ... na kartce - no i trzeba bylo uwazac zeby nie zabrac apteczki bo potem sie wszystko pieprzylo ... ale w koncu zdobylem wersje dzialajaca po paru latach .... i niestety juz mi sie nie chcialo w nia grac ...
Reasumujac ... gra fajna ... okolicznosci jej zdobycia niefajne .... ale i tak rzadzila przez jakis miesiac na moim kompie ....
ech pamietam tamtą wiosnę 93... w TA ukazały się opisy nowych gier, dostałem od mamy na nową grę i... zamiast Spy Mastera kupiłem Nerona... potem miał być Spy, ale jakoś potem go już nie kupiłem...
ech pamietam tamtą wiosnę 93... w TA ukazały się opisy nowych gier, dostałem od mamy na nową grę i... zamiast Spy Mastera kupiłem Nerona... potem miał być Spy, ale jakoś potem go już nie kupiłem...
Neron rox - szczegolnie ludzik ;-)
Mam do dzisiaj na oryginalnej kasecie Avalonu ;-)
NERON sux! nie moglem cholera 1 strzaly znalesc i zabic tego straznika nerona...
a nawet mape taka ladna mielismy, co brat?
NERON sux! nie moglem cholera 1 strzaly znalesc i zabic tego straznika nerona...
a nawet mape taka ladna mielismy, co brat?
A ty brat nie wiesz, że jakoś po Last 98, przysiadłem i przeszedłem!
Zajebiste zakończenie, szczegółnie komnata Nerona :)
lzesz! nie mogles przejsc NERONA! poprostu ktos ci pokazal screenshoty z koncowki i tyle. i nie klam mi wiecej na forum bo mamie powiem.
lzesz! nie mogles przejsc NERONA! poprostu ktos ci pokazal screenshoty z koncowki i tyle. i nie klam mi wiecej na forum bo mamie powiem.
Przeszedłem! zrobiłem na nowo mapę... i jeszcze grałem na twoim starym Heliosie (dałeś mi abym skończył QuaST 98 real time text)!!!!
Ot, rodzinna sprzeczka 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Spy Master
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 53 zapytań