Czy ktoś mógłby mi podesłać pierwotną wersję Numen'a z party w Opalenicy? Bo jak się pojawił poprawiony i trochę pozmieniany to tą poprzednią wywaliłem :(
pozdrówka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 8bit » Numen - party version
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś mógłby mi podesłać pierwotną wersję Numen'a z party w Opalenicy? Bo jak się pojawił poprawiony i trochę pozmieniany to tą poprzednią wywaliłem :(
pozdrówka.
nieee, nie bedziesz mial wersji beta, co ty kombinujesz, coooo? ;>
Ano tak kombinuję, żeby sobie obejrzeć tą pierwszą wersję ;P A poza tym, żeby sprawdzić czy będzie się rzeczywiście gryźć z moim 1 MB wg schematu ze stony Jerzego Soboli. To taka zbrodnia? ;>
pozdrówka.
http://numen.scene.pl/download/numen.atr
?
to jest chyba wersja z party ...
Serdzeczne dzięki! :) To jest wersja z party i właśnie jej szukałem.
pozdrówka.
Ano tak kombinuję, żeby sobie obejrzeć tą pierwszą wersję ;P A poza tym, żeby sprawdzić czy będzie się rzeczywiście gryźć z moim 1 MB wg schematu ze stony Jerzego Soboli. To taka zbrodnia? ;>
Nie, pod warunkiem ze postawisz 2 piwa kazdemu z ekipy TQA. ;-)
biorac pod uwage liczebnosc TQArtowcow, to sie chlopak wykosztuje...
Juz mi slinka cieknie echhh ...
biorac pod uwage liczebnosc TQArtowcow, to sie chlopak wykosztuje...
Dlatego poważnie rozważam ucieczkę do stanów, gorzej jak mnie dopadną :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Numen - party version
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 63 zapytań