Witam.
Szukam jakiegos syntezatora mowy (coś a`la SAM na C64), ktory dzialalby pod emulatorem malego Atari. Czy możecie mi podać tytul lub ewentualny namiar?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Syntezator mowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Szukam jakiegos syntezatora mowy (coś a`la SAM na C64), ktory dzialalby pod emulatorem malego Atari. Czy możecie mi podać tytul lub ewentualny namiar?
a macie moze jakis namiar na ten program, bo szukalem, ale nie udało mi się nic wyszukalac :(
jakby co: funkylemon(at)o2.pl
http://atariarea.krap.pl/pliki.php?sec=show&id=45
najciemniej pod latarnią 8O
dziekuje bardzo... :D
prosimy :)
częściej zaglądać do ATARIKI i na Azbestownie :P:P:P:P
Wersja w bazie plików jest dwujęzyczna, polski i angielski :) Master SAM to SAM ale z językiem polskim.
W Atarimanii jest instrukcja od oryginału...
Ale fantastyczna stronka! Chodzi mi o skany instrukcji i okladek. Kiedys mi sie cos takiego marzylo - opis gier pod katem kolekcjonerskim. Zeby bylo wiadomo co powinno byc w komplecie i jak wygladac... To jeszcze nie jest calkiem to ale prawie - zobaczcie opis Zorka.
PS. Pochwale sie, ze SAM'a mam oryginal :) Sfatygowany ale jest.
ludzie! wracacie mi moja mlodosc, nieprzespane noce z joyem w ręku (bez skojarzeń :P ) - nawet mysle o tym, zeby isc do kuzynki i odebrac jej moje kochane 800xl z magnetofonem xc12 i turbo 2000 na kartridzu :) wlasciwie sam nie wiem dlaczego jej to sprzedalem, toż to cud techniki i powinien stać u mnie na honorowym miejscu!
Zawsze mozesz kupic nowe Atari. Np. na Allegro :)
A jak chcesz syntezator mowy to mozesz nabyc:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi … 5&rd=1
Pierwszy raz widze takie cudo.
Zawsze mozesz kupic nowe Atari. Np. na Allegro :)
to nie to samo, do tamtego mam sentyment :) teraz zaluje, ze jej kiedys je sprzedalem (brakowalo kasy do amigi), lepiej zeby przelezalo w szafie do tej wielkiej dzisiejszej wiekopomnej chwili ! :)
PS. Pochwale sie, ze SAM'a mam oryginal :) Sfatygowany ale jest.
To może skontaktuj się z Atarimanią - bo oni jeszcze nie mają obrazu dyskietki na stronie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Syntezator mowy
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 62 zapytań