moze by tak reaktywowac te stronke ? :> dac jakis banerek na glownej stronie aa i bylo by zajefajnie ... elkabator co ty na to ? :>

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

czemu nie?? juz wiele razy sie za to zabieralem i zawsze jakos brakowalo czasu, sil itp.

chyba czas w koncu wziac sie do roboty i dokonac reaktywacji.   8)

3

nom :-) zrob jakas mega wypas stronke :-) w php :-) z formularzem dzialy kupie / sprzedam /zamienie itp.. :-)

4

przedstaw idee stronki, jak nie odstawiasz maniany to domene i konto bedziesz mial free np. shop.atari.pl (oczywiscie jesli chcesz)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

Miala byc tajemnica, ale co, napisze, zeby nie bylo, ze zrypany pomysl ;p

Na www.atari8.info na dniach bedzie tzw. bazar, a wiec kazdy bedzie mogl zapodac ogloszenie kupna, sprzedazy, czy cokolwiek sobie zazyczy :)

6

jak nie odstawiasz maniany

co mam przez to rozumiec??

konto mialem u Krapa (i chyba dalej tam jest :) ) co do domeny to bardzo chetnie.

idea byla kiedys (i jest nadal) taka aby na jednej stronie mozna bylo zobaczyc oferte tego co ludzie sprzedaja do atari (zestawy cd Vasca, Delyego, gry od Sikora itp.) i ewentualnie zamowic przez formularz na stronie. oczywiscie umieszczenie swojej oferty na stronie bylo za free podobnie jak reklama na niej (byla o ile pamietam chyba tam reklama Atarynki). to tyle teraz by mozna to jeszcze rozbudowac o tablice ogloszen dla pojedynczych rzeczy, jednak nie wiem czy jest do konca sens poniewaz i tak wiekszosc rzeczy trafia na allegro albo w odpowiednie miejsce na forum atari.area.

7

w czasach kiedy dookoła od celów jest aż gęsto, aż się mnożą, aż jeden za drugim następuje, gdzie kolektyw obok kolektywu, gdzie ludzie są wszędzie razem, gdzie ciągle czują się związani ze sobą, i nagle ktoś mówi że nie wie czy jest sens, że nie wie co zrobić ze stronką, skoro wiadomo, że są konkretne cele, konkretne dążenia , to panowie on nie mówi tego serio po prostu. :D
hej Elkabat :) sens jest! Stryker podsunal moim zdaniem dobry pomysl, jak masz sile to dzielaj!

8

Mcm - zioło w tym roku mocne macie ??  :twisted:

jesli na atari8 jest już przygotowana giełda,- to jest sens robić dwie?

Kontakt: pin@usdk.pl

9

jesli na atari8 jest już przygotowana giełda,- to jest sens robić dwie?

jest bo elkabator zrobi to ladniej i lepiej :-) no i walnie sie banerka na glownej AA i bedziewiecej typa wchodzilo... niz na atari8  :twisted:

10

A jaka to bedzie mialo przewage nad dzialami kupie/sprzedam na AA.
Chyba ze fullwypas sklep.
Ja swego czasu postawilem cus takiego: http://mail.widzew.net/~nosty/
aby uniezaleznic sie od Allegro. (od razu powiem ze strona jest NIEAKTUALNA!)
I wyszedl mi ciekawy fenomen socjologiczny: wystawilem na stronie np gry na kasteach do XL/XE. Kilka z nich wystawilem na allegro z linkami do mojej strony (do zdjec) coby strone zareklamowac (choc to na allegro na granicy legalnosci jest ;). Na stronie mozna bylo nabyc kasety po 6zl. Chetnych prawi nie bylo. A na allegro sprzedalem za 10-11zl!
Zdarzylo sie to kilka razy. Ludzie woleli licytowac wyzsza cene niz kupic na stronie za nizsza! powaga   :!:
A strona miala dla mnie sens, bo allegro bierze kase za samo wystawienie, co przy drobnych przedmiotach stanowi czasem 10% kosztow brutto. A ebay.pl jaki jest kazdy widzi...
Bylo nie bylo, jesli ktos zrobi fajny, preznie dzialajacy sklep/antykwariat/serwis aukcyjny Atari (lub jeszcze lepiej z kazdym starym sprzetem), to bedzie mial we mnie klienta, jesli prowizje beda konkurencyjne do tych na Allegro a oplat za wystawienie nie bedzie.

11

ja myslalem zeby na tej stronce sie zareklamowac przedmiotem no i jak sie uda to tam sprzedac i ewentualnie dla tych co chca dac linka do allegro, aukcji 24 itp.. (bo np. chca dac komentarz po licytacji lub zbieraja punkty ;D )

12

robcie... idealna stronka dla lotharka :D
lotharek: to tylko zart - w tym co robiles nigdy nie widzialem nic zlego

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

13

No, na atari8 juz jest :) Ostateczne poprawki okazaly sie troche bardziej czasochlonne niz przewidywalem :(