ej ... a gdzie to bedziesz miec robione i czy lekarz ktory to bedzie robic jest sprawdzony i godny zaufania ? sam mialem identyczny problem jak Ty + zerwane wiezadlo krzyzowe, wiec wiem dokladnie co oznacza taka operacja. zdaje sobie takze sprawe z tego, ze przed wykonaniem takiego zabiegu trzeba dokladnie dowiedziec co za koles bedzie go robil, bo sa to zabiegi mocno trudne i nalezy udac sie wysokiej klasy specjalisty (i najlepiej od razu na dzien dobry dac mu jakas kase do reki, to wtedy sie mocno postara)
mowie o tym wszystkim dlatego ze znam pare osob, ktore podobne operacje mialy przeprowadzone w chu***** szpitalach i u chu***** lekarzy, dzieki czemu po dzis dzien klna na czym swiat stoi na "p*.* konowalow"
jesli nie jestes pewna na 100% skilla lekarzy ktorzy Cie beda ciac, to udaj sie w inne miejsce. polecam dr. widuchowskiego (lekarz hokejowej reprezentacji olimpijskiej polski do 1998 roku, albo dluzej ... juz nie pamietam) to wlasnie gosc ktory mnie skladal do kupy i po dzis dzien na jego robote nie narzekam. feler tylko taki ze stacjonuje on w katowicach (prywatny gabinet) a ludzi sklada w szpitalu w piekarach slaskich, gdzie jest ordynatorem calego oddzialu (a przynajmniej byl pare ladnych lat temu)
mam nadzieje ze wszystko bedzie git, bo raczej nie powinno byc klopotow (jedyne co, to bedziesz wyzywac na k**** bol kolana zaraz po operacji) szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieje ze na ornete przyjedziesz (a bedzie to MOZLIWE w Twoim stanie) :lol:
dobra ... wygadalem sie po maxie, ale lepiej uprzedzic i 3 razy sie zastanowic niz potem zalowac i przechodzic po 10 operacji jednego stawu :)
anyway ... powodzenia i szybkiego powrotu do normalnego chodzenia zyczy
... wujek cedyn :)
ps.: ... z ta "rehabilitacja" to gajwer ma racje ... w jej sklad wchodza przede wszystkim masaze wodne. czyli jeziorko mamy, kawalek szlaufa i caly dzien Cie bedziem masowac woda :)