to gdzie kupiles prawo jazdy - ??; na bazarku ?? :P
wlasnie koncze skladac kaszla - powinien miec ok. 6-8kM wiecej niz nominalnie :) - czyli ok. 30. - Dracon__ - jak zloze i dotre panewki - to zapraszam na jazde probna :D:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Orneta powered by FI(a)T 126p.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to gdzie kupiles prawo jazdy - ??; na bazarku ?? :P
wlasnie koncze skladac kaszla - powinien miec ok. 6-8kM wiecej niz nominalnie :) - czyli ok. 30. - Dracon__ - jak zloze i dotre panewki - to zapraszam na jazde probna :D:D
DJ V skomponował kiedyś kawałek pt. "Maluchem na party". Tfu, psiajucha, prorok jaki, cy co? ;)
Pin: a beda miejsca lezace? :)
A na powaznie to masz juz jakas konkretniejsza liste obecnosci? Z adeptem rozmawialem i narazie nie ma pojecia czy bedzie mial wolne, sqward to juz sam nie wiem (???). Shmati z #atari8 zglaszal sie, iz jest chetny.
pogadaj ze Sukkorem, ja pogadam z Lisem; a Adept niech sie dowie jak najszybciej co i jak (to samo Sqward) :)
zatrzymujemy się co 15 km po piwo)
Na tym właśnie polega względna wyższość Polskich Kolei Państwowych: nie trzeba zatrzymywać pojazdu, ani żeby zdobyć piwo - zbywają je bowiem drogą sprzedaży w wagonie restauracyjnym - ani też, żeby oddać matce Ziemi należne jej z tego tytułu płyny. No i miejsca jest ogólnie więcej, niż w szacownym produkcie nowoczesnych 30 lat temu zakładów w Tychach.
Sytuacja jest taka. Sqward zabiera sie z Paskudem, Sukkor za cholere nie chce zareagowac na jakiekolwiek pytania w sprawie Q. Adept z kolei nie wie jak z wolnym... damy rade :)
Adept! Masz jechać! Bo cię Pinokio adeptuje! Tfu, adoptuje, chciałem powiedzieć? Miałbyś się z pyszna mówiąc do niego "tato" przy wszystkich atarowcach?
OK. "Szkoda pierdoilić"
ROZKMINA JEST TAKA
(UWAGA, post modyfikuje na bieżąco - zależnie od sytuacji) :)
Ponieważ należy zorganizować większą ekipe z różnych miast - i na dodatek względnie w podobnym czasie - myśle, że pomysł na ten temat przedstawia się tak:
kto jedzie:
(kolejność przypadkowa :) )
* ntp
* wasko
* jrg
* pin
* dracon__
* jad (?)
* trub
* święty
* yerzmyey (?)
* thepink
* mirusvf
* pasiu (?)
* voy (?)
* laoo (?)
* solo (?)
* kumpel sola (?) :)
... dla wyjaśnienia - znaki (?) oznaczają, że osoby przy nich wymienione jadą, lecz nie wiadomo, czy samochodem, czy RLT, czy może w innym czasie znacznie wcześniej przed party.
ok - pojazdy są teoretycznie 4. mianowicie; pojazd ntp, thepinka, dracona__, mirusvf'a. :)
plan.
1. Trub, Jad, Święty jadą do Krakowa, zbieramy się do Katowic w składzie:
- (poj.1) Ntp, Święty
- (poj.2) thePink, Pin, Trub, Jad
2. Pasiu, Laoo, Solo, Voy jadą do Katowic
3. zbieramy sie do "kupy" np. na Brynowie koło Dracona__ - moze byc pod "OBI"; bo parking duży :)
zajmujemy miejsce w pojazdach; np. tak:
- (poj.1) Ntp, Trub, (*W) - do Lichenia - tam dosiada się Wasko i Jurgi (4szt) :) - 1 wolne
- (poj.2) thePink, Święty, Laoo, Pasiu (4szt) - 0 wolne
- (poj.3) Dracon__, Pin, Jad, Yerzmyey (przejebane) :) (4szt) - opcja wolnego miejsca 1 strona; bedzie nfo
- (poj.4) Mirus, (*W), Voy, Solo, kumpel sola (4szt) - 1 wolne
(*W) - oznacza teoretycznie wolne miejsce
z tego wszystkiego - (poj.1) odbija do Lichenia i w Ornecie będzie później, a reszta (poj.2-4) jedzie bezpośrednio na Olsztyn.
(poj.3) zostaje do poniedziałku, oraz zabiera 1 osobe więcej na trasie ORNETA->OLSZTYN - ponieważ Yerz gra tam koncert, więc pewnie zabawimy się nieco dłużej. :)
TO PROPOZYCJA, PRZY NICZYM SIĘ NIE UPIERAM, a do całości praktycznie można by dożucić ze 2 osoby bez sprzętu.
teoretycznie nie można tu jeszcze wykluczyć drobnych problemów technicznych - ale jeśli wszystko dobrze się zonanizuje - to organy powinny zagrać.
:) - więc ??
EDIT:
SOLO - czekamy na senda :)
Dobra, z tego co mi wiadomo to Sqward jak i Gustaw jada dopiero w piatek wieczorem. Adept dalej nie wie co i jak z urlopem, a co do ekipy z Wroclawia... dajcie znac co i jak z wasza paczka aby te znaki zapytania zniwelowac.
Na ile znam sie na mapie, to wyjazd z Wrocka do Ornety przez Katowice jest srednio zoptymalizowany ;)
eee tam Vasku przesadzasz...
Wasko - marudzisz; ;) - biorąc pod uwage lokalizacje autostrady - to nawet z Krakowa nie ma sensu jechać inaczej. Droga na północ jest po prostu jak zaorane pole, a Nietoperkowi też nie po drodze jest Licheń - i co z tego. Przecie jedzie po was, a nie po ziemniaki na bazarek :D:D
yo ziomy.
uratowałam się z gipsu na nodze, więc mam dyspozycję do jechania bez zajmowania 3 miejsc w samochodzie. pytanie tylko czy ostatecznie ktoś ma jeszcze miejsca i ILE to mnie wyniesie, bo nie mogę też szarżowac kasą, bo niestety z nią jest cienko (czyt. wystarczy mi moze w sam raz na przejazd i pare zupek chinskich na miejscu -_-). wrrr... no kasa this year, ale jak się wywinęłam z tego cholernego gipsu to spróbuję jechać. w razie czego jeszcze z 'mocih' ziomów jedzie Regash (był ze mną rok temu).
~mess
ok - nowy wątek jest taki, że YerzmYeY prawdopodobnie pojedzie ok. 21.07 do Gdańska i we wlasnym zakresie dojedzie na party (razem z Alex), więc być może zwolni jedno miejsce - w jedną strone. Na razie jeszcze nic pewnego, ale sygnalizuje fakt.
SOLO - poprosze o kontakt, bo z czego widze Pasiu, Laoo, Voy nie mają nic na przeciw, by jechać razem z nami z Katowic.
khhhmm... :) Obgadaliśmy z Pasiem sprawę i chyba raczej przetransportujemy się via Polskie Klamoty Polowe :D (Zawiszów-Świdnica by MPK Świdnica, Świdnica-Wrocław by PKS Świdnica, Wrocek-Olsztyn-Orneta by PKP :P ). Po prostu wyjdzie taniej o parę ładnych dych - do Katowic trza się telepać przez 3 h - a pieniążki na drzewach nie rosną
Pin! Bo Laoo mowil ze mowil (malso maslane?; ) - bedzie nas pieciu, da rade? masz jakis ctx inny niz net (teleofn, mobile) to bym dryndnal. jak nie - daj cynk online pogadamy o ile jeszcze cos mozna:)
SOLO; 888-126-440 - mobile;
z czego widze - miejsca bedzie conieco wiecej. ... k** zeby sie nie okazalo, ze ktos pojedzie pusty; bo to nie bardzo sie kalkuluje.
ok - damy rade :)
w razie czego ja sie lapie jesli miejsca beda. jak nie, to pojade pkp. płakać nie będę, aczkolwiek jeśli ktoś znajdzie miejsce i żeby taniej wyszło, to zaklepuje ;).
~mess
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Orneta powered by FI(a)T 126p.
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 62 zapytań