Nie podoba mnie się to że na liście music czarts :P sa pozycję liczbą głosów 0 a w propozycjach (ha!) są kawałki z głosami 3 czy 4 co by je plasowało w czołówce listy...
Dely ...wybory są sterowane ...nie podoba mi się to ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Sprawy atari.area » Chartsy do poprawki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie podoba mnie się to że na liście music czarts :P sa pozycję liczbą głosów 0 a w propozycjach (ha!) są kawałki z głosami 3 czy 4 co by je plasowało w czołówce listy...
Dely ...wybory są sterowane ...nie podoba mi się to ...
Aby cos trafilo do glownego notowania musi uzbierac 10 glosow, zapobiega to dodawaniu pierwszych lepszych tytulow ktore potem beda wisiec i nikt nie bedzie na nie glosowal - vide chartsy z grami.
Jest jeszcze jedna skucha. można oszukiwac! wystarczy [censored] ;((( - przetestowalem :?: :idea:
Aby cos trafilo do glownego notowania musi uzbierac 10 glosow, zapobiega to dodawaniu pierwszych lepszych tytulow ktore potem beda wisiec i nikt nie bedzie na nie glosowal - vide chartsy z grami.
tia ... i zpoczekalni kawałek wskakuje od razu do ścisłej czołówki ...lame.lame
jesli już to 5 głosów..a jak nikt na coś nie głosuje to i tak później nie ma to znaczenia...
zawsze można wyświetlac tylko 15 pierwszych z listy
Co wy narzekacie - liczy sie to, ze Numen opuscil zaszczytne ostatnie miejsce w poczekalni i obecnie goni juz Ultre. ;)
O Boze, co za syf na pierwszym miejscu. :P
Co wy narzekacie - liczy sie to, ze Numen opuscil zaszczytne ostatnie miejsce w poczekalni i obecnie goni juz Ultre. ;)
O Boze, co za syf na pierwszym miejscu. :P
No własnie ..na zasadzie + -
+1 albo -1 ...ale by była jazda :)))
Co ty na to ?
eee tam Dely kantuje w chartsach .... bo wyzerował liczniki niektórym pozycją np. proffesional copy ma bodajże 3 głosy wstyd !!!!!!!!!!!!
eee tam Dely kantuje w chartsach .... bo wyzerował liczniki niektórym pozycją np. proffesional copy ma bodajże 3 głosy wstyd !!!!!!!!!!!!
to po moich matactwach ;-) hehe
no i w ten sposób tydzien mojej pracy poszedł w kosmos .... ja się tak nie bawie :evil:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Chartsy do poprawki
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 53 zapytań