Właśnnie obejrzałem sobie Isolation MECów...
i obejrzałem jeszcze raz...
i doszedłem do wniosku, że to wyrąbiaste demko.
No more rice..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Scena - 8bit » Refleksja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnnie obejrzałem sobie Isolation MECów...
i obejrzałem jeszcze raz...
i doszedłem do wniosku, że to wyrąbiaste demko.
No more rice..
no i???
może by tak mały comeback w związku z tym? :)
Mój comeback już trochę zaśniedział.
Tkwi gdzies na twardzielu i ruszę go chyba dopiero jak mnie z roboty wyleją.
napisz gdzie pracujesz...
-pomożemy ;)
Tkwi gdzies na twardzielu i ruszę go chyba dopiero jak mnie z roboty wyleją.
Heh, nie zartuj. W Polsce znalezienie pracy za godne wynagrodzenie jest cudem !!!!!!!
OIDP Charlie też chwalił Isolation, zwłaszcza landscape'a. Poza tym design świetny (jak zwykle u MECów).
Narobiłeś mi apetytu, chyba sobie demko odświeżę.
Ubaw był, jak mi po latach Bober powiedział, skąd się wziął podtytuł 'No more rice'... A tyle się nagłowiłem! Jednak nie była to aluzja do sytuacji praw czlowieka w Chinach. ;)
w isolation design troche kuleje, zwlaszcza na 'dzisiejsze' standardy, ale fakt, demko jest bardzo przyjemne, na pewno w pierwszej piatce moich ulubionych demek z tamtego okresu.
A co do nazwy to "no more 'paprykarz szczecinski'" brzmialo po prostu zbyt slabo jak na tytul dema :)
Dzieki chlopaki... :)
Co do nazwy (jak ktos jeszcze nie wie) - to po prostu przez (prawie) miesiac jedlismy chleb z dzemem i ryz z sosem.
Paprykarza szczecinskiego w naszym menu chyba nie bylo.
gdzie moze pracowac Króger, skoro studiowal prawo ?
Bober: jak to nie bylo. Nie pamietasz? W celu urozmaicenia sobie jadlospisu na koniec jedlismy paprykarz z ryzem i barszcz czerwony z ryzem :D
byliście internowani czy co
Nie, kodowalismy Isolation w izolacji w chacie babci (?) Dhora, gdzie zamknelismy sie na miesiac. W sumie tylko wycieczki do sklepu byly jako taka rozrywka... ;)
No, dzialo sie przez ten miesiac, oj dzialo.
refleksja! chodz no do tatusia, a butkow nie zamocz!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Refleksja
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań