1

Hej Kochani Tak tak to już 4 edycja!  Dtata następnego zlotu czarownic datowana jest na pierwszy weekend grudnia (sobota) czyli 07.12.2002r.
Z okazji nadchodzacych świat trzaby podzielić się jajeczkiem czy czymkolwiek innym strawnym.
----------------------------------
(dopisane w trakcie)
Zapomnialem na śmierć!
spotykamy sie o godz. 17:00 w knajpie o nazwie "DolceVita"
Ul. Marszałkowska między Hożą a Wilczą   (dokladniej to chyba ulica sie nazywa ks. skorupki)  no ale to dla tych co jeszcze nie byli a sie wybieraja.  Reszta mysle trafi z zawiazanymi okyma!
------------------------------------

Dzieki za frekwencję na wszystkich Sztabach choć moglaby być większa.
Specjalne podziekowania za dotrzymanie słowa dla Zająca i Asa.
Co to za rzoocanie rękawicami i co ???    strach obleciał ??
No ale mniejsza.

Aha jeszcze jedno!   
Ja tymrazem wodki nie stawiam!

Czekam na rewanż.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

2

Hej Kochani ...Ja tym razem wodki nie stawiam!
Czekam na rewanż.

Ja też ... X-ray się zrewanżował - teraz kolej na innych

X-ray : wykrakałeś - garnitur jest wypaprany w soku malinowym :(

ale nic to ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

3

a w ogóle to wszyscy powinni stawiac wódkę (kto jeszcze nie stawiał) - będzie więcej ....

4

garnitur jest wypaprany w soku malinowym :(

Jesli to Cie pocieszy, to dywan i obrus tez. :)

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

5

Jesli nie wyjdzie tak ze mam w ten weekend szkole to bardzo chetnie przyjade i postawie.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

dywan pamiętam ...do obrusu się nie przyznaję :)

Zdaje sie, ze ode mnie (z racji mego ojcostwa) bedziecie mieli 0,7... Na zdarowie!  :oops:

8

hyh vasiek ty juz przekazales chyba butelke na sztab - nie dotarla cala ale liczy sie symbol, nie?

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

9

hyh vasiek ty juz przekazales chyba butelke na sztab - nie dotarla cala ale liczy sie symbol, nie?

Dotarła dotarła.  Fox wiciągł ją przy ostatniej edycji. ale jest juz pusta ;(((  hlip ;((

10

nie miala prawa dotrzec cala! zaczelismy ja jeszcze przed wyjazdem!!!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

11

nie miala prawa dotrzec cala! zaczelismy ja jeszcze przed wyjazdem!!!

Tzn. kupilem dwie, wiec chyba ta pierwsza zaczeliscie/skonczyliscie na party, a druga zabrala sie z Foxem na Sztab 3.x

12

Vasco, nie doceniasz nas: na sniadanie zjedlismy jedna cala, napoczelismy druga i dopilismy zoladkowa. "Sztabowa" moglibysmy skonsumowac w podrozy, gdyby nie przeciwnosci, o ktorych wspomnial Kasjo.

Kto spija ostatki ten jest piekny i gladki. :D

13

Hej Chlopaki ....  ktory zalatwi oplatek ??? ...trza isc do ksiedza ;))) albo kupic na bazarze ;))  albo nagotowac jajek ;))  cus trzeba z tym zrobic panowie ..!

14

W "Dolce Vita" nie sprzedadza? :lol:

15

Jasne, sprzedadzą, weźmiemy smalec w 3 smakach i będziemy udawać, że to opłatek  :!:  :!:  :!:  ;)  :lol:  :D

I Ty zostaniesz big endianem...

16

Hej Chlopaki ....  ktory zalatwi oplatek ??? ...trza isc do ksiedza ;))) albo kupic na bazarze ;))  albo nagotowac jajek ;))  cus trzeba z tym zrobic panowie ..!

wspierać czarną mafie bleeeeeeeeeeeeeeeeeee wstyd !!!!!!!!

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

17

moze tak podeślecie mi jakiegos browarka z autografami ze spotkania na pamiątkę ?????? bo W-wa trochę za daleko jak dla mnie i nocować nie miał bym za bardzo gdzie ....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

18

albo nagotowac jajek ;))

to chyba nie te swieta... chyba ze chodzi o jajka na likier jajeczny ;)

[code]--------------- daVid -------------
---------- david@scene.pl ---------
-- GG: 470569 -+- ICQ: 152532728 --
--------- IRCnet: #atari8 ---------[/code]

19

albo nagotowac jajek ;))

to chyba nie te swieta...

Gratuluje spostrzegawczości.

jestem pod wrażeniem ;)))))))

20

moze tak podeślecie mi jakiegos browarka z autografami ze spotkania na pamiątkę ?????? bo W-wa trochę za daleko jak dla mnie i nocować nie miał bym za bardzo gdzie ....

Jesli joinujesz do Tata Team, to wyslemy Ci zina. :D

21

eee nie jeszcze nie .... przynajmnie ja nic o tym nie wiem

eee nie jeszcze nie .... przynajmnie ja nic o tym nie wiem

No to hop siup  ;)  do roboty  ;)

23

taaaa hop siup - chwila przyjemności i 20 lat wyjęte z życiorysu ......

24

Panowie !  już za tydzień   tzn w najbliższą sobote Spotykamy się na Sztabie!!..   Przypominam  godz. 17:00  knajpa Dolce Vita.   (Marszałkowska miedzy Hoża a Wilcza).  Razem z Gregiem postanowiliśmy wyznaczyć datę Sztabu K. na premiere naszego nowego dziecka muzycznego.   Kawalek zwie sie Euglena Zielona. Mysle ze sie spodoba ;))   Btw. od jakiegos czasu mimo utworek figuruje w Chartsach ot tak dla checy go dodalem. Ale zdziwilo mnie to ze nawety dostal juz pierwszy glos mimo ze nikt go nie slyszal ;)))   

Fox trza zalatwic glosniki!!.. 

...hmmm moze najpierw sie zapytam czy wspollokator wyjezdza na weekend ??

No nic kawalek zgra sie i na kasete wrazie co w samochodzie go odpale ;)) 

a w piatek po 16 wysylam go do Delyego.

pozdroofka wszystkim i czekam na was!!