zapluje monitor ? opinie kombiantora i cwaniaka ?? strasznie latwo sie wydaje opinie o innych ?? no nie ??
a ty jetses nonszalancki i arogancki, szukasz zwady, ihmo EOT. jak masz do mnie na priv albo na berdyczow.
a co do porownania - malucha (myide) i mrecedesa (kmk) - zgadzam sie - myide jest proste - nawet bardzo..ale jednak jest cos w nim, co powoduje ze jest popularne - nie u nas w kraju...wlasnie ta prostota dzialania - ihmo dorabianie wyszukanych urzadzen do atarki to jest hobby - piekne hobby. rozumie w 100%. ale dla mnie..i dla wielu innych - zapotrzebowanie na hdd konczy sie na odczycie atrow z grami i demami, ogladanie grafik, posluchanie muzyki. zeby jezdzic autem - nie trzeba - nawet jak sie ma kase - kupowac od razu lexusa. taki maluch wystarczy. moze jestem minimalista, ale jezeli uzywam czegosc sporadycznie, albo wykorzystuje tylko pewno cechy danego urzadzenia, to lepiej je chyba zrobic po najnizszych kosztach ? gdybym mial do pracy 2 km i 100000000 na koncie, to nie kupilbym bmw z3 na dojazdy - bo po co ? no chyab ze dla szpanu.
ale to jest moje zdanie. sio2ide nie jest latw dla nowizcjusza do poskldania. myide jest banalne. dlaczego nowi - zaczynajce od nowa przygode z atari - musza sie od razy spotykac z glosami - np draco - KUPUJ MERCEDESA a nie "HOWNO"/ a moze ja chce howno promowac, jako tania alternatywa dla sio2ide,kmk ?? zabroni mi ktos ?? nie.. moge promowac rownie dobrze coca-cole albo pespi. ale w tym przyopadku - jest to forum - ATARI_SPZRET - ihmo wlasciwe do dyskusji na temat myide. natomiast stwredzenia DRACO nic ni wnosza, sa tylko kalumniami rzuconym pod moim adresem - przez nieznana mi osobe - i co wiecej - osobe, ktora mnie tez nie zna.
jak dla mnie postawa --coz.dziecinnie smieszna..stracilem chec pisac cokolwke na tym forum, z powodu obecnosci tego typu ludzi..nie wiem co przez nich przemawia ?? zazdrosc ?? a moze owczy ped..jedem baran zabeczy, to reszta slepo bignie za nim, nie szukajac swojej drogi...
bo w zyciu trzeba myslec i wycigac wnioski, a nie stzrelac slowa pod czyimklwiek adresem - latwo sie to robi, ale o wiele ciezej jest nic nie mowic, gdy ma sie powiedziec cokowliek zlego do drugiego czlowieka.