no wlasnie trza znowu sztaba zrobic ;] co wy na to ;> ?
mysle termin po wyplatach czyli 11.06.2005 ;>
trza bedzie zaposcic co nieco z malej atarki ;]
Grey'u co ty na to ? :>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » nastepny sztab polnocy ;D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no wlasnie trza znowu sztaba zrobic ;] co wy na to ;> ?
mysle termin po wyplatach czyli 11.06.2005 ;>
trza bedzie zaposcic co nieco z malej atarki ;]
Grey'u co ty na to ? :>
następny sztab? jestem za ! :D 11 czerwiec? brzmi nieźle :)
w morde...znowu? a czemu by nie...tym razem Stryjek trzeba będzie logistycznie podejść do sprawy transportu.; a może by tak kajakiem przypłynąć?
tylko sztaby, same sztaby, kodowac! a nie balowac hyhy ;) wejsciowka to przynajmniej sortowanie babelkowe w teorii, praktyka bedzie na miejscu :twisted: ja niestety nie dotre, ale zadanie juz mam odrobione :D
pozdro!
bąbelkowe ? ;) to może też od razu quick sort oraz merge sort ? :)
quick sort czyli hejnau??? a to Wy chyba nie w Krakowie... :/, a przekladancow czyli trojki i wzwyz (kanapki?) to jeszcze musze sie przyznac nie probowalem... 8O
Mi pasuje, ale pod warunkiem ze bedzie gdzie przenocowac.
stryker: widzę, że imprezka się naprawdę podobała :mrgreen: 11-sty Czerwiec to ostatnia Sobota w Czerwcu, kiedy mógłbym zrobić sztaba - nie będzie mnie do końca Czerwca... ale nic nie obiecuję, jeszcze za wcześnie. A co z tym "garden party" u Ciebie? Czyżby pomysł porzucono? :cry:
Czyżby pomysł porzucono?
bedzie ale po 11stym ;-)
Stryker, a więc to tak... :evil: ;)
jak niewypali to zrobie sztabika u siebie ;] :rolleyes: moze by nawet znalazlo sie miejsca do przenocowania...warunki jako takei w miare przyzwoite ;-) termin jakby tamto nie wypalilo piatek(10.06.2005) od 18 do 1-2 w nocy ? :> sa jacys chetni ? :>
Biba w ogródku Stryker'a do białego rana? jestem za! :mrgreen: A tak na poważnie: mi się pomysł bardzo podoba, Żonce też :D Ze swojej strony deklaruję na 100%, że zrobię sztaba w Lipcu. Co do Czerwca ciężko jest mi się wypowiedzieć bo wybieram się w dosyć "odległe strony" i będę miał sporo spraw do załatwienia... a tak przyjechałbym pierwszy raz bez sprzętu, od tak, "połojić" trochę chmielu i zarzucić coś na grill'a :))
greets!
Biba w ogródku Stryker'a do białego rana?
to tak nie ogrodku tylko miedzy nim a domem ;D
co do warunkow nie sa najgorsze ale i nie najlepsze ;D zebyscie sie nie zdziwili ;D zreszta w sobote przyjdzie jeden ziom z inspekcji i oceni (gep.) ;] ;D
w altance (tak to mozna chyba nazwac ? ;D ) beda kompy... mysle ze mala atarka, amiga ? , no i grzyb z internetem ? :> ;D
na a przed ta budą ;-) pod duzym parasolem stolik i dwie ławy ;] a kolo nich grill... co do nocowania ....
na podworku mozna sobie kimnac w samochodzie (swoim ) ;D .. no i w moim skromnym pokoiku moze by sie znalazlo miejsce na glebie ;D dla 1(2) osob ...
co do terminu ...jest tylko jeden piatek 10 czerwca godz. 18sta do 1-2 w nocy ;]
jezeli sa chetni to pisac ;-) (moze z poludnia polski :) ? )
nie to żebym miał coś przeciwko Amidze... :mrgreen: ale może dałbyś radę wygrzebać swojego ST'ka z "ultra-yellow keyboard" feature? :mrgreen: Chętnie zobaczyłbym Flip-O w akcji... no i przy YM2149 piwo lepiej wchodzi... aaaaaaa, właśnie! C-64 również BARDZO MILE WIDZIANE!
greets.
z amiga to jeszcze nie wiadomo caly czas mam problemy z systemem i dyskiem ;/ musze se kupic nowy hdd....
yellow ST sux :-) ...STE poszedl do Candle niby zrobiony ale odeslac nie chce :)
FLipo bym sobie obejzal ;-) bedzie grzyb to se emulator odpalimy ;D
C64 nie ma sprawy tylko kto przyniesie jakies demka na dyskach ? :> bo mi sie niechce nagrywac xx dyskow .....
Panowie... tak szczerze... po co komputery ? ;) Mamy je na codzień - pokażmy, że potrafimy bez nich żyć i liczy się przede wszystkim czynnik ludzki ;)
:) jezeli sa chetni na przybycie to niech pisza tu lub do mnie na priv..
narazie beda:
grey z zonka
gep
------------
sprobuje wyciagnac : drc i azbesta... ;-)
mac: a spróbuj nie przyjechać to jeszcze troche przypakuje i pofatyguje sie do Olsztyna by wymierzyć sprawiedliwość: imprezka na Orunii; toż to festyn będzie ;)
zapodaje rozklad z Gdańska Gł. PKP w kierunku Oruni (czas jazdy okolo 10-15 minut):
autobus "189"
| 16 | 06,26,46n
| 17 | 08,38n
| 18 | 08,38n
| 19 | 08,38n
| 20 | 08,33n
| 21 | 03,33
| 22 | 03,33
autobus "151"
| 16 | 16,36,56n
| 17 | 23,53n
| 18 | 23,53n
| 19 | 23,53n
| 20 | 23,52n
| 21 | 22
| 22 | 22n
powrotne do Gdańska:
"151"
| 17 | 05,25n,50
| 18 | 20n,50
| 19 | 20n,50
| 20 | 20n,49
| 21 | 16n,46
| 22 | 46nD
"189"
| 16 | 12n,32,52D
| 17 | 12n,35
| 18 | 05n,35
| 19 | 05n,35
| 20 | 05n,35,55n
| 21 | 25,55
| 22 | 25,55
Nocny "N5":
| 23 | 24
| 00 | 32
| 02 | 04
| 03 | 44
No i mapka :
www.stryker.pigwa.net/mapka.jpg
10 Czerwca (Piątek), tak jak proponowałeś jak najbardziej mi pasuje... w Sobotę raczej marne szanse abym się zjawił niestety.
mac: ja wiem że na sztabach długo nie bywałeś,ale one odbywają sie ztcw późnymi popołudniami,żeby nie powiedzieć wieczorkami; nie bądź Azbest ;) przyjedź! bo...w ryja ;)
U mnie piątek zdecydowanie odpada, z Olsztyna do Gdańska nie jedzie się 20 minut, a pociągi nie odjeżdżają średnio co pół godziny :P
Gepard: to może ja zorganizuję sztaba w środę o 17.00 w Olsztynie - przyjedziesz ? ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » nastepny sztab polnocy ;D
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 65 zapytań