Chciałem wiedzieć czy ktoś już widział lub posiada coś takiego jak na tej aukcji na "czeskim allegro" czyli aukro.cz :) :
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=51425602
Niby zestaw z 800XE jakich dziesiątki ale przyjrzyjcie sie taśmociągowi... Na blaszce ma XL12 i nalepke, być może nie ma namalowanego napisu i dlatego jest nalepka, ale na zdjęciu nie widać. Poza tym cała obudowa mimo iż posiada wiele elementów wspólnych z XC12, XCA12 czy całą resztą podróbek, to zaprojektowana jest w trochę innym stylu, brzegi, przetłoczenia itd. Szczególnie mnie klapka zaciekawiła, podoba mi sie dużo bardziej bo ten "wziernik" w XC12 wygląda jak jakieś okienko w latającym spodku... ;)
No i szary kabelek z szarą wtyczką ! cool 8)
P.S. Drukarka też całkiem hardkorowa :D od razu poznać klamota z CCCP :twisted:
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje