Jest to niedokończony projekt, który publikuję w takiej postaci, w jakiej jest - postanowiłem totalnie zmienić koncepcję programu, co praktycznie oznacza pisanie go od nowa ;)
Jest to nakładka DUP.SYS pod MyDOS-a, pisana z myślą o KMK/JŻ IDE, zarządzana w stylu NC. Klawiszologia praktycznie identyczna jak w TomsNavigatorze, nowatorskim rozwiązaniem jest opcja uruchamiania plików , które nie uruchamiają się z DOS-em - wystarczy uruchomić program kombinacją klawiszy Shift + Return i program będzie odpalany sektrorowo, przy czystej pamięci, z czego sam loader zajmie jedynie pamięć $700-$880 (z czego 256 na bufor sektora ;>) - z tym, że opcja ta działa poprawnie tylko na dyskach w organizacji MyDOS-a !
Jak wspomniałem wcześniej, zmieniłem koncepcję odnośnie tego programu, dlatego wypuszczam go w tej formie i radzę sobie darować wszelkie propozycje zmian, bo i tak nie będę programu w tej formie rozwijał ;)
Oczywiście nie działają wszystkie opcje, ale można kopiować, kasować i przenosić (co jest nowością w tego typu sofcie na Atari 8-bit), oraz można na przykład wybrać, czy te operacje mają być wykonywane przy włączonym czy wyłączonym ekranie.