no wlasnie trza znowu sztaba zrobic ;] co wy na to ;> ?
mysle termin po wyplatach czyli 11.06.2005 ;>
trza bedzie zaposcic co nieco z malej atarki ;]
Grey'u co ty na to ? :>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » nastepny sztab polnocy ;D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no wlasnie trza znowu sztaba zrobic ;] co wy na to ;> ?
mysle termin po wyplatach czyli 11.06.2005 ;>
trza bedzie zaposcic co nieco z malej atarki ;]
Grey'u co ty na to ? :>
następny sztab? jestem za ! :D 11 czerwiec? brzmi nieźle :)
w morde...znowu? a czemu by nie...tym razem Stryjek trzeba będzie logistycznie podejść do sprawy transportu.; a może by tak kajakiem przypłynąć?
tylko sztaby, same sztaby, kodowac! a nie balowac hyhy ;) wejsciowka to przynajmniej sortowanie babelkowe w teorii, praktyka bedzie na miejscu :twisted: ja niestety nie dotre, ale zadanie juz mam odrobione :D
pozdro!
bąbelkowe ? ;) to może też od razu quick sort oraz merge sort ? :)
quick sort czyli hejnau??? a to Wy chyba nie w Krakowie... :/, a przekladancow czyli trojki i wzwyz (kanapki?) to jeszcze musze sie przyznac nie probowalem... 8O
Mi pasuje, ale pod warunkiem ze bedzie gdzie przenocowac.
stryker: widzę, że imprezka się naprawdę podobała :mrgreen: 11-sty Czerwiec to ostatnia Sobota w Czerwcu, kiedy mógłbym zrobić sztaba - nie będzie mnie do końca Czerwca... ale nic nie obiecuję, jeszcze za wcześnie. A co z tym "garden party" u Ciebie? Czyżby pomysł porzucono? :cry:
Czyżby pomysł porzucono?
bedzie ale po 11stym ;-)
Stryker, a więc to tak... :evil: ;)
jak niewypali to zrobie sztabika u siebie ;] :rolleyes: moze by nawet znalazlo sie miejsca do przenocowania...warunki jako takei w miare przyzwoite ;-) termin jakby tamto nie wypalilo piatek(10.06.2005) od 18 do 1-2 w nocy ? :> sa jacys chetni ? :>
Biba w ogródku Stryker'a do białego rana? jestem za! :mrgreen: A tak na poważnie: mi się pomysł bardzo podoba, Żonce też :D Ze swojej strony deklaruję na 100%, że zrobię sztaba w Lipcu. Co do Czerwca ciężko jest mi się wypowiedzieć bo wybieram się w dosyć "odległe strony" i będę miał sporo spraw do załatwienia... a tak przyjechałbym pierwszy raz bez sprzętu, od tak, "połojić" trochę chmielu i zarzucić coś na grill'a :))
greets!
Biba w ogródku Stryker'a do białego rana?
to tak nie ogrodku tylko miedzy nim a domem ;D
co do warunkow nie sa najgorsze ale i nie najlepsze ;D zebyscie sie nie zdziwili ;D zreszta w sobote przyjdzie jeden ziom z inspekcji i oceni (gep.) ;] ;D
w altance (tak to mozna chyba nazwac ? ;D ) beda kompy... mysle ze mala atarka, amiga ? , no i grzyb z internetem ? :> ;D
na a przed ta budą ;-) pod duzym parasolem stolik i dwie ławy ;] a kolo nich grill... co do nocowania ....
na podworku mozna sobie kimnac w samochodzie (swoim ) ;D .. no i w moim skromnym pokoiku moze by sie znalazlo miejsce na glebie ;D dla 1(2) osob ...
co do terminu ...jest tylko jeden piatek 10 czerwca godz. 18sta do 1-2 w nocy ;]
jezeli sa chetni to pisac ;-) (moze z poludnia polski :) ? )
nie to żebym miał coś przeciwko Amidze... :mrgreen: ale może dałbyś radę wygrzebać swojego ST'ka z "ultra-yellow keyboard" feature? :mrgreen: Chętnie zobaczyłbym Flip-O w akcji... no i przy YM2149 piwo lepiej wchodzi... aaaaaaa, właśnie! C-64 również BARDZO MILE WIDZIANE!
greets.
z amiga to jeszcze nie wiadomo caly czas mam problemy z systemem i dyskiem ;/ musze se kupic nowy hdd....
yellow ST sux :-) ...STE poszedl do Candle niby zrobiony ale odeslac nie chce :)
FLipo bym sobie obejzal ;-) bedzie grzyb to se emulator odpalimy ;D
C64 nie ma sprawy tylko kto przyniesie jakies demka na dyskach ? :> bo mi sie niechce nagrywac xx dyskow .....
Panowie... tak szczerze... po co komputery ? ;) Mamy je na codzień - pokażmy, że potrafimy bez nich żyć i liczy się przede wszystkim czynnik ludzki ;)
:) jezeli sa chetni na przybycie to niech pisza tu lub do mnie na priv..
narazie beda:
grey z zonka
gep
------------
sprobuje wyciagnac : drc i azbesta... ;-)
mac: a spróbuj nie przyjechać to jeszcze troche przypakuje i pofatyguje sie do Olsztyna by wymierzyć sprawiedliwość: imprezka na Orunii; toż to festyn będzie ;)
zapodaje rozklad z Gdańska Gł. PKP w kierunku Oruni (czas jazdy okolo 10-15 minut):
autobus "189"
| 16 | 06,26,46n
| 17 | 08,38n
| 18 | 08,38n
| 19 | 08,38n
| 20 | 08,33n
| 21 | 03,33
| 22 | 03,33
autobus "151"
| 16 | 16,36,56n
| 17 | 23,53n
| 18 | 23,53n
| 19 | 23,53n
| 20 | 23,52n
| 21 | 22
| 22 | 22n
powrotne do Gdańska:
"151"
| 17 | 05,25n,50
| 18 | 20n,50
| 19 | 20n,50
| 20 | 20n,49
| 21 | 16n,46
| 22 | 46nD
"189"
| 16 | 12n,32,52D
| 17 | 12n,35
| 18 | 05n,35
| 19 | 05n,35
| 20 | 05n,35,55n
| 21 | 25,55
| 22 | 25,55
Nocny "N5":
| 23 | 24
| 00 | 32
| 02 | 04
| 03 | 44
No i mapka :
www.stryker.pigwa.net/mapka.jpg
10 Czerwca (Piątek), tak jak proponowałeś jak najbardziej mi pasuje... w Sobotę raczej marne szanse abym się zjawił niestety.
mac: ja wiem że na sztabach długo nie bywałeś,ale one odbywają sie ztcw późnymi popołudniami,żeby nie powiedzieć wieczorkami; nie bądź Azbest ;) przyjedź! bo...w ryja ;)
U mnie piątek zdecydowanie odpada, z Olsztyna do Gdańska nie jedzie się 20 minut, a pociągi nie odjeżdżają średnio co pół godziny :P
Gepard: to może ja zorganizuję sztaba w środę o 17.00 w Olsztynie - przyjedziesz ? ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » nastepny sztab polnocy ;D
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 55 zapytań