Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
Gdyby ktoś mógł mi taką odpalić będę bardzo wdzięczny
Atari 800XL / U1MB / Sophia 2 / Sio2IDE & CF 512 MB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
nie wiem jak mocno masz uszkodzoną folie - ale przetarte ściezki udaje sie czasami naprawić specjalnymi mazakami - popytaj w sklepie elektronicznym
o - dobrze, że mi przypomniałeś - bo mam ich kilka do renowacji :rolleyes:
Lub specjalnym lakierem grafitowym, lecz ten wymaga utwardzenia przez działanie temperatury np żarówki i tu należy być b.ostrożnym. :D
Daj na priva info - mam folie i klawe na sprezynkach. Dogadamy sie :-)
No niestety u mnie pisak nie pomoże, bo folia jest lekko rozdarta na brzegu a tam akurat idzie ścieżka do Resetu.
Rozdarcie chyba się zresztą powiększa bo Option przestał mi działać :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 54 zapytań