Witam !
Czy znajdzie sie jakis dobry czlowiek w Warszawie ktory pomoze zgrac dyski autora gry Technoid - Yarka ?? Miker moze ty lub kto inny ?? czekam na odzew ;-)
Jakby co jego nr. gygy: 4981166 no i moj: 1548649
pozdro. Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » ktos ze stacja w warszawie...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam !
Czy znajdzie sie jakis dobry czlowiek w Warszawie ktory pomoze zgrac dyski autora gry Technoid - Yarka ?? Miker moze ty lub kto inny ?? czekam na odzew ;-)
Jakby co jego nr. gygy: 4981166 no i moj: 1548649
pozdro. Stryjek
Mogę pożyczyć stację na kilka dni ... jakby co
Lizard - jest tam kto ??
Jestem, jestem. Mogę się tym zająć, wpierw musze jednak wsadzik kabelek do zasilacza stacji, sie mi bo kiedyś oberwał. :?
oki Lizard zostales wybrany z tej masy ochotnikow ;D
na gygy zapodam ci dokladne info do kogo masz sie odezwac ;-)
dzienkx ;-)
dołaczył bym się i ja ale 8)
Styjku da się cosik zrobić z zasilaczem... 8)
hihi,
a ja z Jarkiem studiowałem...
I dopiero po dłuższym czasie się okazało, że to autor Technoida, byłem w szoku :)
Żbiku kiedyś podesłał mi stronke Jarka,a dokładniej prowadzonego przez niego projektu Kexi;jeśli adresów nie pokręciłem...Okazuje sie że jest teraz mózgiem w OpenOffice Polska.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ktos ze stacja w warszawie...
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 59 zapytań