Witam!
czy wiecie moze czy gdzies mozna dostac takie mini joysticki manipulator itp.. co sa w komorkach na przyklad ;]
bo chcialbym takie cos se w atarke wmontowac ;]
jak macie jakies linki to dajcie znac ;-)
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » mini joystick ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
czy wiecie moze czy gdzies mozna dostac takie mini joysticki manipulator itp.. co sa w komorkach na przyklad ;]
bo chcialbym takie cos se w atarke wmontowac ;]
jak macie jakies linki to dajcie znac ;-)
pozdro.
Stryjek
kup sobie jakas nokie (np. 8800) i wydlub z niej ;)
a tak na serio: watek ten przypomnial mi o jakims arcie
(bodajże w tajemnicach) o tajemniczym urzadzeniu
o nazwie Man-i-pulat0r czy siakos tak :D
potrzebujesz czegos az tak eleganckiego?
polaz po komisach komorkowych (moze znajdziesz jakas
klawiaturke tak do 40zl)
klawiatura do komorki kosztuje kilka-kilkanascie zlotych... tylko, ze do tego jeszcze musisz zrobic sciezki z punktami ktore ona zwiera.
A ja mam tekie malenstwo,wielkosci paczki zapalek, ktore nabylem kiedys z ZX-em. Zakonczony spora kulka. Myslalem , ze to amatorska konstrukcja, ale chyba seryjna...
Ale wbudowanie - kiepski pomysl. Gry na komore to nie river raid ;) Zajezdzisz joya w pol roku i musisz nastepna nokie rozpruwac :))))
A ja sobie zrobiłe joya ze starej klawiatury od blaszaka. Klawisze strzałek i F (jak fire).
I też nie jest za duży a giercuje się fajnie :).
jak juz zrobisz 'portable atari' z lcd to daj znac ;)
tylko go nie wystawiaj na allegro bo co po niektorzy zazuca ci ze zadajesz tu pytania skad czesci zalatwic, a pozniej tym handlujesz :twisted:
(vide inny vątek)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » mini joystick ;-)
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań