jakby byl kto chetny ;-)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48176979
;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » eprom 27pc512_4 osy_allegro ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakby byl kto chetny ;-)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48176979
;-)
No to zaraz sie pojawia Jezdzcy Apokalipsy i powiedza, ze ktos Cie nauczyl lutowac, Qmega tez ktos napisal, a Ty to teraz sprzedajesz, przez co zachowujesz sie jak #@^$@%^@^!...
:) :) :)
No to zaraz sie pojawia Jezdzcy Apokalipsy
<ciach>
Ojjj - widzę, że kolega Black'a (#1) raczył nie widzieć.
Rozumiem, na compo stoi się tyłem do bigscreena, ale potem w domciu można "se" już obejrzeć, nie? ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No to zaraz sie pojawia Jezdzcy Apokalipsy i powiedza, ze ktos Cie nauczyl lutowac, Qmega tez ktos napisal, a Ty to teraz sprzedajesz, przez co zachowujesz sie jak #@^$@%^@^!...
moze doczepisz sie tez do tej aukcji ? :> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48015899 tez w niej jest qmeg 4.04 ...
aa ty jakis swiety kto sprzedaje komercyjne ape ? :>
zreszta qmeg ma juz sporo latek jest dostepny na ilus serverach i nie widzialem stronki gdzie bylby on sprzedawany (o ape widzialem) ...zreszta duzej kapuchy na tym nie zarobie ;] jakbys chcial wiedziec...panie "swiety" kupujacy pewnie same oryginaly...itd...
Miker: bo na party to sie jedzie obalić wino a nie oglądać jakieś durne dema czy jak to tam nazywacie... ;) a w domu to lepiej pooglądać polsat albo trwam miast jakiejś pikselozy metr na metr... ;)
W rozdzielczosci 3 na 5... ;)
Stryker: przeczytaj jeszcze raz - czy ja mam pretensje?? A widzisz roznice miedzy sprzedaza a organizacja zrzutki? Bo sie zaczynam denerwowac...
Miker: ni cholery nie rozumiem tego o co ci chodzi...
Stryker - to musisz miec niezle zrodlo hurtowe. U mnie w Lodzi w sklepie w detalu placilem chyba 14zl za te kosc.
Źle szukałeś Nosty - trzeba było skoczyć na ŁKS - tam koleś sprzedaje kostki po 8zł. Jak do niego trafić... hmmm wchodząc od strony dworca idziesz cały czas prosto (mijasz rozwidlenie po lewej stronie na używki) potem zacznie się sprzet audio kolumny itp (jak je miniesz po prawej stronie będziesz miła na 2-3 stanowisku faceta wiek około 40lat okularki i broda - handluje tylko i wyłacznie scalakami, prockami, pamięciami itp.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » eprom 27pc512_4 osy_allegro ;-)
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 54 zapytań