Guglałem sobie jakiś czas , aż tu... : :D
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie … 3&rd=1
Gostek oferuje od razu z adapterkiem do Compact Flash :) .
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Aukcja na niemieckim eBayu... :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Guglałem sobie jakiś czas , aż tu... : :D
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie … 3&rd=1
Gostek oferuje od razu z adapterkiem do Compact Flash :) .
Dla mnie bomba :)
Chodzi za mna od kilku miesiecy wmontowanie sobie do atarki CF'a. Ale jestem kompletnie ciemny w tym temiacie. Jakbym kupil cos takiego, to co dalej?
i co znaczy Verfügbar für Nur Deutschland?
bo nie wiem czy zauwazylem to co powinienem :/ jak dla mnie to jest interfejs KMK wykonany przez duddiego + standardowa przejsciowka na CFa.... nic nadzwyczajnego... czy sie myle? Bylo na allegro bez CFa ale bylo....
czy sie myle?
chyba sie nie mylisz :D
Jakbym kupil cos takiego, to co dalej?
to dostaniesz szczegółowe informacje od Pinokia - i problem z głowy. Nawet taki łom jak ja potrafi to uruchomić. :) - więc chętnie pomoge; no problem.
Fajnie!
Widać że bardzo "uniwersalne" jest KMK ide 8)
i co znaczy Verfügbar für Nur Deutschland?
dosłownie to: "będący w dyspozycji, dostępny w: tylko Niemcy" (ale to o wysyłce jest). stawiałbym, że gość wysyła tylko na teren Niemiec, ale głowy nie daję. może ktoś robił interesa na niemieckim ibeju
No fajnie, sprowadzać z Niemiec sprzęt, który jest produkowany na miejscu przez Duddiego... bardzo sprytne :mrgreen:
no w koncu jestesmy w UE; nie ma zadnych granic!!!! :lol: :lol:
a sprzedaje ktos czyste płytki do KMK jeszcze? bo jakoś nie widzę już na Allegro aukcji osoby która wyprodukowała jakiś czas temu pare interface'ów...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Aukcja na niemieckim eBayu... :)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 63 zapytań