ciebie gosciu pluszowy bede
bo w moim pojmowaniu swiata gosc ktory najpierw truje upe o to i tamto tylko po to, zeby zahandlowac tym na allegro nie jest wart tego czasu
wiecej tej polemiczki ciagnac zamiaru nie mam
ja moze tylko jedno slowo - nie wnoszace nic do tematu.....musze sie z Toba zgodzic - moje zachowanie tzn. wystawienie sio2ide z obudowa mojej "produkcji" nie jest do konca etycznie poprawne, majac na uwadze wczesniejsze moje boje z interfacem i wasz tutaj pomoc. Z tym sie zgodze. Zgodze sie z tym takze, ze masz swoje poglady. Szanuje Cie za to. Naprawde.
moim jedynym usprawiedliwienim jest fakt, iz w miejsce obecnego sio2ide i atarki, mam juz rozpoczeta budowe drugiej atarki w innej ubudowie. Bawi mnie to, a nie mam sumienia rozbierac swojej 3 tygodniowej pracy. poza tym nie mam funduszy extra na wydatki typu cf, przelotka, itp itd - po to zeby budowe dkonczyc w miare szybko. poza tym nie potrzebuje 2 sio2ide..to chyba jasne. moze ktos inny bedzie mial ochote sie pobawic i docenic trud i wysilek jaki wlozylem w budowe oraz wykonczenie wystawionego na allegor zestawu. to tak gwoli wyjasnienia.
raz jeszce pragne podkresilc, Candle, ze szanuje twoja opinie, ale nie znaczy to ze sie z toba zgadzam. Chce cos dalej robic - sam napisales - zeby cos z soba reprezentowac, tzreba cos zrobic i umiec...ja juz umie, teraz robie...idac ta droga wydaje sie to logiczne.
dales mi troche do myslenia..dziekuje za to
aha - nie sadzielm ze znizysz sie do poziomu obelg ?? ale to nie wazne - nerwy ponosza...a tu pojawia sie jakis gosc, pyta sie a potem tym handluje.. NIE HANDLUJE, pozyskuje srodki na dalsze rozbudowy..i przerobki, zeby wiecje umiec.
a co do bycia atarowcem...to juz raptem 18 lat....ten sam komp - zreszta zobacz jakie atari spzredaje - kupilem je raptem 3 tygodnie temu - a moj kompik jest juz w obudowie Colami z zasilaczem 100 watt z pasywnym chlodzeniem i sio2pc...i innymi bajerkami.
Zycze powodzenia i wiecje otwartosci i empatii...przyda sie