elo masa wino.
jest wino i wino. więc wino i wino wino, wino wino wino. wino wino. jak xan przestanie się wino wino to będą wino wino zdjęcia. wino wino.
ale posta posta wiłem wino wino.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska 3 3/4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
elo masa wino.
jest wino i wino. więc wino i wino wino, wino wino wino. wino wino. jak xan przestanie się wino wino to będą wino wino zdjęcia. wino wino.
ale posta posta wiłem wino wino.
czy to rozgrzewka przed 4 edycją sztabu Małopolska ???????? - ehh, czas czas, czas, czas rozpocząć począć conieco - winc rozglądne się za lokalem - i dogodnym terminem. :) :idea:
A Lisu co na to? ;)
Dobre wino nie jest złe, a tylko wino jest lepsze od wina :))) To gdzie ta rozgrzewka? :D
Otaku
a winko Epiego jest naprawde dobre!!! :)
Dobry sztabik nie jest zuy :]
ej, no ale może by tak fotki dać, co? Xan?
nie no, mnie sie podobało :D (tylko nezt time jak wpadniecie na pomysł szybkiego sztabu, mówcie mi o tym trochę wcześniej a nie o 1:20)
~mess
Generalnie to fotki wyszly do dupy.. nawet zajebisty aparat robi ch..owe zdjecia jak mu sie wieczorem lampy nie wlaczy :/
edited:
OK, tu sa fotosy na ktorych cokolwiek widac:
www.xan.metal.art.pl/sm3,75.zip
nop
ale
iii
tak
prz
egi
eli
smy
:) - 6:00
no i jest rulu ;]. teraz sztab dopełniony, jak fotki wyskoczyły.
frutki były zajefajne. frasunek ;].
~mess
frutki - ehehehehehehee :D
tomek kupił frutki śliwkowe!
nie kupowalem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska 3 3/4
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 59 zapytań