Powtarzam ten wątek trzeci raz - chciałbym, aby jak najwięcej osób to przeczytało. Potraktujmy to jako konkurs naszej pamięci i szacunku dla Jana Pawła II. Zróbmy tto przed dniem urodzin Papieża, aby uczcić jego życie i dzieło...
Do MM - proszę nie usuwać tego wątku... Mam nadzieję, że spotka się ze zrozumieniem. Zróbmy coś razem!!!
Dołączcie się ze swoimi przemyśleniami, wierszami... (Jurgi, liczymy na Ciebie...)
Hmm, wpisywaliśmy się w wątek o śmierci Jana Pawła II... Może coś zróbmy... Powtórzę ten temat też na forum Scena 16/32 oraz 8 bit. Proponuję zrobić demo ku czci Jana Pawła II, którego mottem byłyby nasze przemyślenia. I puścić to w świat...
Jurgi, inni - na pewno potraficie coś napisać... Miker, Pin, X, inni - muzykę sklecić... Ktoś zaprogramować - ja jestem za cienki. Wplęćmy nasze wiersze, myśli, przemyślenia... Może ktoś je przetłumaczy na angielski, niemiecki, francuski... Zdjęcia znajdziemy w internecie - wykorzystajmy Hip, Tip... Zróbmy coś szybko!!!
Ja dołączam mój mały wiersz - mam nadzieję, że ktoś go wykorzysta. Ku pamięci!!!
Sikor
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.