Powtarzam ten wątek trzeci raz - chciałbym, aby jak najwięcej osób to przeczytało. Potraktujmy to jako konkurs naszej pamięci i szacunku dla Jana Pawła II. Zróbmy tto przed dniem urodzin Papieża, aby uczcić jego życie i dzieło...
Do MM - proszę nie usuwać tego wątku... Mam nadzieję, że spotka się ze zrozumieniem. Zróbmy coś razem!!!
Dołączcie się ze swoimi przemyśleniami, wierszami... (Jurgi, liczymy na Ciebie...)
Hmm, wpisywaliśmy się w wątek o śmierci Jana Pawła II... Może coś zróbmy... Powtórzę ten temat też na forum Scena 16/32 oraz 8 bit. Proponuję zrobić demo ku czci Jana Pawła II, którego mottem byłyby nasze przemyślenia. I puścić to w świat...
Jurgi, inni - na pewno potraficie coś napisać... Miker, Pin, X, inni - muzykę sklecić... Ktoś zaprogramować - ja jestem za cienki. Wplęćmy nasze wiersze, myśli, przemyślenia... Może ktoś je przetłumaczy na angielski, niemiecki, francuski... Zdjęcia znajdziemy w internecie - wykorzystajmy Hip, Tip... Zróbmy coś szybko!!!
Ja dołączam mój mały wiersz - mam nadzieję, że ktoś go wykorzysta. Ku pamięci!!!
Sikor
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury