1

Wlasnie sobie pomyslalem,ze ludziki ze stolicznej spotykaja sie w swoim miescie,czemu by nie skrzyknac ludzi z Trojmiasta,a jest nas przeciez tu nie malo,moze zrobimy sobie jakis sped kiedys,co Wy na to Gdynianie,Sopocianie,Gdanszczanie i inne nacje?Mysle ze to niezly pomysl i warty pokombinowania.A wszystko urodzilo sie w glowie DRC.Czekamy wiec na odzew ludziki,wszystko w Waszych rekach!
Pozdrowka!

gep/lamers^dial

2

No, ja jestem jak najbardziej ZA!!! W zasadzie czemu tylko Warszawa ma się w ten sposób bawić :?:  :?:  :?:  Tylko niech ci Azbest przygotuje duży kawał golonki, bo bez tego ani rusz, RZEŹNIQ!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

I Ty zostaniesz big endianem...

3

Yo Miker,moze chcesz tez wpasc do Trojmiasta???? zapraszamy,wszak juz raz pilismy w Gdansku z okazji Silly Venture,wraz z Lordem Darthem.....

gep/lamers^dial

4

Hmmm... Niegłupi pomysł, ale jak będę gdzieś w pobliżu.  :D Tylko na Darth'a to musiałbym wziąć troszkę (pół litry) spirytu, żeby go trochę zgłuszyć, żeby piedół nie gadał!  :twisted: Przy okazji, pozdrówka dla głąba  :!:  :!:  :!:

I Ty zostaniesz big endianem...

5

A kiedy takowe spotkanie miałoby się odbyć :-)

"wszystko się kiedyś kończy......."

6

Kiedy,nie iwadomo jeszcze,ale idea juz jest wiec takowe spotkanko bedzie.

gep/lamers^dial

7

to ja sie pisze jeżeli można ?? i tak w ogóle to może Azbesta by sie zaprosiło a tak apropo co sie z nim dzieje już postów jego dawno nie było coś słyszałem że mu monitor chyba padł od Pieca :-(

"wszystko się kiedyś kończy......."

8

Hehe...  Przydałoby się więcej ludziqf, np. Blackdot czy Chmielu i inni Ludzie Północy ...  8)
Termin jest niewiadomy, ale chyba w przyszłym rocku ???

9

Ej no... dlaczego wy wszyscy tak daleko od Wroclawia jestescie. Ja tez bym troche po kryzysowosztabowal, ale nie mogo pozwolic sobie na kilkusetkilometrowa wyprawe, zeby sie piwa napic.

A moze sa jacys chetni co by chcieli w Stolicy Zdolnego Slaska sie spotkac he?

jak cos to wszyscy z NG by byli.

10

DRC dopiero w przyszlym roku?ocipiales?:)mysle ze da sie jeszcze w tym roku,mamy do konca jeszcze dwa miechy by cos wymyslec.Co do Azbesta to zadryndam do niego i dowiem sie czemu laguje:)
Laoo; Breclau powiadasz? zimkowstwo Breclau,gwachantujemy nienachuszalnosc gchanic......dalekko dalekko sie osiedliles...hehehehe.

gep/lamers^dial

11

kiedyś czytałem jak w telegazecie tv4 ludzie pisali o spotkaniach amigantów. jestem za.

Wrocław Rulez!!!

12

Echh ..wroclawiaki ...wczoraj u was bylem...wiec sprawa jest nieaktualna...(a propos jak zwykle w pociagu jelenia gora warszawa obrobili nas w nocy)

TROJMIASTO: mam propozycję ...22-23 listopada będę w Gdańsku lub jego okolicach...proponuję aby nadmorski sztab zebrał się własie 23 listopada w sobotę...

a jak mnie ktoś przenocuje to się na tym ważnym zebraniu pojawię w charakterze konsumenta alkoholu....

All I hear is the sound of me falling on the ground

13

spox Samurai,skrecimy cos owego listopada i miejsce w Hiltonie tez sie dla Ciebie znajdzie,pozatym bedzie dodatkowa okazja by cos wysiorpac,ale o tym pozniej....SZTAB trojmiasto.scene.pl wyraza gotowosc na male co nieco...hehehehehe

gep/lamers^dial

14

GEPARD:  akurat siedze w kafei, wiec moge szybko odpisac (komorka sie wyladowala ...).
Gdzie jest Twoj spis filmow itd. ?!??  :(   Chce go wczesniej obejrzec ...

Co do soboty, to ew. po poludniu, ale przedzwon w piatek wieczorem, to sie dokladnie dogadamy ...
Co z AZBESTEM ???  :?

SAMURAI: fajnie byloby sie spotkac w 3-miescie, dobrze ze o mnie pamietasz (tablet) !!  W razie jakbym nie mogl sie pojawic, zostaw tableta u GEPARDA (moze sobie porysuje ... :) ).

15

Ej no... dlaczego wy wszyscy tak daleko od Wroclawia jestescie.

Ech Laoo    we Wrocku masz kozak muzyka atarowskiego. Trza go z podziemi wydobyc i naprowadzic na dobra droge.  Mowie o Bacu.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

16

Ej no... dlaczego wy wszyscy tak daleko od Wroclawia jestescie.

Ech Laoo    we Wrocku masz kozak muzyka atarowskiego. Trza go z podziemi wydobyc i naprowadzic na dobra droge.  Mowie o Bacu.

tak..tak...tak..tak...

Widzialem go trzy lata temu jak jeszcze na stancji ze Solem mieszkalem. Solo go jakos namierzyl i Bac wpadl do nas z jakims kumplem. Pamietam tylko, ze ma jakies muzyczki na dyskach ale nie chce mu sie w tym grzebac, a pozatym ma te dyski do sprzedania (ponoc kilkaset ich jest), albo cos w tym rodzaju mowil. Wtedy studiowal bodajze na rolniczej ale nie wiem co teraz moze robic, bo pewnie juz skonczyl.

X-ray: jestes pewny ze on jeszcze we Wroclawiu mieszka (bo nie wiem, czy on jest wroclawianinem, czy tylko tu studiowal)?

17

Sprawdz sam. napisz...

bac@box43.pl
abo
marek.badkowski@2com.pl   - a najlepiej na obydwa.

kontaktowałem się z nim tuż po party. Z tego co sie orientuje raczej z Wrocka.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

18

muzyków atarowskich to jest we wrocku dużo. ja na przykład chodziłem razem z Jackiem Dojwą (falcon) do klasy w liceum, albo Konrad Gmurek(keyg). ale oni raczej chyba nie wrócą do zabawy z atarką.
czy ktoś może wie jaką ksywę miał koleś którego znam jako dj ursusa albo dj triplex? (goście wydawali pentagram magazine, chyba )

19

Heheh.... Z tego co wiem, to DJ URSUS i DJ TRIPLEX to obecne
ksywy dawnych grafików z PENTAGRAM SOFTWARE (tak! tak!), czyli
Foormana i Blaspha, ale nie pamiętam który jest który ...  :P

Szkoda, że chłopaki opuścili atarkę, bo:
- nie wydana została giera GHASTLY NIGHT (wyglądała dwa razy lepiej niż
stare Domain of The Undead)  :(
- Blasph pod koniec kariery na XE rysował suuuper covery papierowe (widziałem w zinie "DETOX").

A propos DJ URSUSA i TRIPLEXA - jaką muzę grają ?? I gdzie mogę to dorwać w ogólnostrawnym formacie MP3 ?!?!?!??

20

Ja postaram się przycisnąć Bac'a o te dyski z muzolami ... zobaczymy jaki będzie odzew... a ponieważ teraz po obronie mam dużo czasu to niebawem upublicznie brakujące sapki Virus'a i pomęczę te nieszczęsne modki Fatm'ana .... Macgyver pamietasz jakich procedurek użyłes w MP16 ?! bo tylko on odgrywa je poprawnie ...

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim