uszkodzona..zimna jak stal....do tego sprwny zasilacz. :-)
+ kabelek sio
hmmm...to wszytsko...moze sie komus przydac.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ca2001
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
uszkodzona..zimna jak stal....do tego sprwny zasilacz. :-)
+ kabelek sio
hmmm...to wszytsko...moze sie komus przydac.
za ile i dlaczego tak drogo ?
za ile i dlaczego tak drogo ?
powiem tak...zrodzil sie w mojej glowie pomysl zamontowanie do srodka obudowy z ca2001 sio2ide i dysku twardego..i zasilacza zeby ten dysk rozruszac... w sumie mechanika i elektornika jest do wziecia...za pomoc w uzuskanie dzialajacego sio2ide....a za reszte - nie wiem ? moze koszty wysylki + warka strong ??
ps. i czemu data przy moim poscie to maj 2002 roku ??
Hmmm... A czy z mechaniki mógłbym liczyć na ten biały, plastikowy element zamka, przez który przechodzi jego pręt? To ta część, przykręcana 4 śrubkami, posiada dwa otwory, przez które przechodzi właśnie ów metalowy pręt zamka. Jakoś byśmy się dogadali, finansowo lub browarowo, oczywiście pokryłbym również koszty wysyłki. A data przy Twojej wiadomości to "Sob Mar 19, 2005". Za To do Forum dołączyłeś w maju 2002 ;)
Hmmm... A czy z mechaniki mógłbym liczyć na ten biały, plastikowy element zamka, przez który przechodzi jego pręt? To ta część, przykręcana 4 śrubkami, posiada dwa otwory, przez które przechodzi właśnie ów metalowy pręt zamka. Jakoś byśmy się dogadali, finansowo lub browarowo, oczywiście pokryłbym również koszty wysyłki. A data przy Twojej wiadomości to "Sob Mar 19, 2005". Za To do Forum dołączyłeś w maju 2002 ;)
jasne. nie ma problemu. masz u mnie all bez obudowy. zapraszam na priva..
lotharek: kurde chyba się spóźniłem bo bym łyknął zasilacz :/ masz go jeszcze to go biorę, pokrywam koszty wysyłki i prześlę ci fajne płytki CD z softem dla Atari XL/XE. OK?
gRzEnIu: ja zasilacza nie potrzebuję, więc może jeszcze nie jest zbyt późno :) lotharek: wysłałem Ci PW.
lotharek: kurde chyba się spóźniłem bo bym łyknął zasilacz :/ masz go jeszcze to go biorę, pokrywam koszty wysyłki i prześlę ci fajne płytki CD z softem dla Atari XL/XE. OK?
nie ma sprawy///a moze ktos mi pomoze w zakupie pcb do sio2ide ?
ja chetnie odkupilbym obudowe (blacha + plastik z tylu) jezeli jeszcze jest taka mozliwosc prosze o info :)
ja chetnie odkupilbym obudowe (blacha + plastik z tylu) jezeli jeszcze jest taka mozliwosc prosze o info :)
oj niestety...wykorzystuje ja do budowy zewn sio2ide...sorrryy..wlasnie montuje zasilacz atx do srodka. :-)
lotharek a czytnik w tej stacji byl sprawny ? :> bo mam juz ze 3 rozebrane na czesci stacje ca2001/ldw i kazda ma felerny ;/
lotharek a czytnik w tej stacji byl sprawny ? :> bo mam juz ze 3 rozebrane na czesci stacje ca2001/ldw i kazda ma felerny ;/
\
IHMO TAK. posle ci go- daj adres na priva..
a jak masz gdzies zloma z ca2001 to chetnie kupie przedni plastikowy panel.
co do przedniego panelu to niewiem czy cos sie ostalo ;/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ca2001
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 64 zapytań