1

Wyprzedaje sie mocno, choc na allegro recesja :/ ale ile tego mozna trzymac...
Tym razem mam naprawde wyjatkowej urody rzeczy.

Zapraszam:
http://www.allegro.pl/show_user_auction … id=1140518

Jakby ktos mnie chcial przeklac ze jako Atarowiec sprzedaje takie rzeczy to od razu mowie ze z braku miejca i kasy ograniczylem sie wylacznie do sprzetu/softu 8-bitowych komputerow Atari. A na zagranamiczny soft XL/XE idzie taka ilosc kasy ze wszystko inne musze sprzedac :)

2

nosty aka misiek73: skąd masz takie rarytasy i to w folii ? produkcję otworzyłeś ;) czy co ?

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

3

Tyle cartow i wszystkie w folii. To nawet nie zagrales... Nie rozumiem miec i nie zagrac, to po co to zbierac?

4

mazi: to wszystko z chęci posiadania :)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

5

Nie - to z checi zysku :))
A powaznie: kupuje troche na eBayu. Sam zbieram tylko soft na 400/800/XL/XE.  Czatuje na okazje, mam juz pare znajomych osob, ktore czasem cos mi zaoferuja. Jak znajde okazje to kupuje i troche zarabiam sprzedajac detalicznie. Tak np wszedlem w posiadanie kaset na ZX81 i VIC20. Ale to nieczesto, bo ceny u nas ostatnio strasznie spadly. Czesciej kupujac cos dla siebie do kolekcji staram sie wybierac takie wieksze "hurtowe" aukcje. Np Atari 400 + magnet + pare kartow i ksiazek. Sprzedaje Atari 400 + magnet a carty mam dla siebie za free.
Rok temu to nawet do przodu wychodzilem ladnie na tym (Atari 400 mozna bylo za 650zl sprzedac!) ale potem ze dwie paczki mi wcielo, ceny spadly na pysk a ja mam troche towaru i zamrozona kase...

Atari 2600/7800 mnie nie interesuje za bardzo... Jak mowilem - tylko XL/XE. A ile kosztuje soft na to to sami wiecie :(