Mam pytanie krótkie i zwięzłowate. Czy ktoś wie jaki zasilacz z jakiejś komórki podejdzie pod Atari Portfolio, lub czy gdzieś co mnie mniej cieszy ze względu na brak czasu czy gdzieś dostępny jest schmacik wykonania takiego cósia z dostępnymi na rynku częściami (oczywiście części nie będące sprowadzania na zamówienie.

Żyję bo Bóg tak chciał.

2

Od Noki 3210 powinien podejsc. Bodajze na takim Pin sprawdzal.

Swoja droga odezwij sie na priv wreszcie :)

ślamk!

3

a zagladales do tego "zasilacza" od nokii?
tam nie ma nic procz transformatora

przechodze na tumiwisizm

4

Z całą pewnością POLECAM ORYGINALNY zasilacz z nokii: 3210, 3310, 5110 - czy; do czego tam jeszcze pasuje. Sprawdzałem na swoim egz. i działa;- nic się zupełnie złego z tym NIE DZIEJE. :D - zupełnie serio.

Candle - może nie był to oryginalny zasilacz do Nokii ??  :twisted:

Kontakt: pin@usdk.pl

5

pin: rozkrec, nokii w domu to pare sie wala...

przechodze na tumiwisizm

6

:) - nie mam tego patentowego sk**** śrubokręta niestety. Ok - będzie okazja to sprawdze, a tak czy inaczej - foliak bez problemu mi z tym działa.

Kontakt: pin@usdk.pl

7

trojkatnym pilnikiem tez sie da...
ponadto ten srubokret jest jeszcze calkiem normalny, sa ciekawsze...

przechodze na tumiwisizm

8

Anyway pinokio niezly jestes ryzykant, ze podlaczyles ladowarke wczesniej na fuksa nie wiedzac czy zadziala czy tez nie

9

Chyba nawet nie tylko Pin. Na allegro juz widzialem aukcje z PoFo z zastepczym nokiowym zasilaczem wiec raczej nie jest to pojedynczy przypadek :)

ślamk!

10

Też stosuję zasilacz od Nokii i działa. Tyle że nie wiem od jakiej Nokii, bo ja tej Nokii nie mam, ale chyba od wszystkich chodzi...

grzybson/SSG^NG

11

Więc tak: jaużywam od Nokii 3110. W nowszych modelach nokii jest jeden problem - węższa dziura w zasilaczu i nie wchodzi na bolec od PoFo (np. 3510i - nie pasuje).

Sikor umarł...

12

hm, ktos wczesniej wspominal 3310, mam 3510i i 3310 i w obu jest ta sama "ladowarka"

przechodze na tumiwisizm

13

Tzn, tak. Od starszego telefonu pasuje do nowszego (mimo minimalnie szerszej dziury). Nie wiem jak 3310, ale od 3110 różni się od 3510i (mam obie i od 3510i mi nie pasuje ;( ).

Sikor umarł...